BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir'e kar bir kez daha geliyor! Merkezde yağmur yükseklerde kar görülecek

Seydişehir'e kar bir kez daha geliyor! Merkezde yağmur yükseklerde kar görülecek 

10 Nisan 2022
Seydişehir'e kar bir kez daha geliyor! Merkezde yağmur  yükseklerde kar  görülecek

Bahar havasının tadını çıkaran Konya'da hava sıcaklıkları düşüyor. Güney kesimlerde kısa süreli kar yağışı görülecek. Merkez ilçelerde batıdan gelen yağmur etsini gösterecek. 

Yağış yüklü bulutlar batı yönünden Konya'ya doğru ilerliyor. Günü güneşli bir havayla geçiren Konya'da hava sıcaklıkları 22 dereceye kadar çıktı. Konya'ya kar yağışı tahmini bulunuyor. İşte Konya hava durumu raporu.

Yeni haftayla birlikte hava sıcaklıkları düşmeye başlayacak. Kuzey kutbundan gelen soğuk hava dalgasının etkilerini belki de son kez yaşayacak olan Konya'da sıcaklıklar 5 derece düşecek.
 
Konya'da Pazartesi günü sıcaklık 16 derecelerde seyredecek. Öğle saatlerinden sonra gece saatlerine kadar yağmur geçişleri bekleniyor.
Bu esnada Konya'nın güney ilçeleri Beyşehir, Seydişehir, Hadim ilçelerinde ise kar yağışı tahmini haritalara yansımış durumda. Ayrıca Ereğli'nin yüksek kesimlerinde de kısa süreli kar yağışı görülmesi de olası görünüyor.

KAR YAĞIŞI YERLEŞİYOR

Konya'nın güney kesimlerinden itibaren kar yağışı görülecek. Ayrıca doğu yönünde hareket eden kütlelerin Aksaray, Karaman'ın batısı ve Kayseri dolaylarında etkili olması ve 6 saatten fazla etkisini göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.