BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sağlık çalışanları hakkında açıklama

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, son dönemde sağlık çalışanları ve güvenlik güçlerinin karşı karşıya geldiği tartışmalarla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

20 Mart 2022
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sağlık çalışanları hakkında açıklama

 

Münferit olaylar üzerinden her iki teşkilatın da yıpratılmaya çalışıldığını belirten Ömer Çelik, provokatif paylaşımları kabul etmediklerini vurgulayıp şöyle konuştu:
"SAĞLIKÇILAR DA GÜVENLİK GÜÇLERİ DE VATANSEVER MÜCADELE VERİYOR"
“Sağlık teşkilatımız ve güvenlik teşkilatlarımız göz bebeklerimizdir. Güvenlik teşkilatlarımız ülkemizi korumak için büyük fedakarlık ve cesaretle mücadele ediyor. Sağlık çalışanlarımızın içinden geçtiğimiz zorlu salgın koşullarındaki üstün gayretlerine şükran borçluyuz. Sağlık teşkilatımız da güvenlik güçlerimiz de vatansever bir mücadele veriyor. 

Sağlık teşkilatımızı ve güvenlik güçlerimizi polemik konusu yapanlar yakışıksız bir davranış sergiliyorlar. Münferit hadiseler üzerinden, ülkemizin övünç kaynağı olan güvenlik teşkilatlarımızı, sağlık çalışanlarımızı ve tıp fakültelerimizi yıpratmaya dönük provokatif gündemleri, bu kurumlarımızın kıymetli mensuplarını incitecek nitelikte paylaşımları reddediyoruz. Münferit hadiselerde suç ve cezanın şahsiliği ilkesi esastır."

NE OLMUŞTU?
Muğla'da geçen hafta Uzman Çavuş A.A.'nın hekim T.T.'yi darp ettiği öne sürülmüştü. Ancak güvenlik kamerası görüntülerinde doktorun uzman çavuşa saldırdığı ortaya çıktı.

Türkiye’nin konuştuğu bu skandalın yankıları sürerken, bir başka doktor-asker tartışması daha sosyal medyada gündem oldu. Hastanede görevli olduğu iddia edilen doktor ile jandarma astsubay arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüdü. Doktorun jandarma astsubaya yönelik küfürlü sözleri tepki çekti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.