BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AK Parti’nin yeni Konya İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

Konya’da geçtiğimiz günlerde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı, görevinden istifa ettiğini duyurmuştu. Avcı’nın yerine AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Said Kıyak getirildi. 

15 Mart 2022
AK Parti’nin yeni Konya İl Gençlik Kolları Başkanı belli oldu

2021 yılı Şubat ayından bu yana AK Parti Konya Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Mustafa Selman Avcı, geçtiğimiz hafta görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

“İŞ YOĞUNLUĞU NEDENİYLE BIRAKIYORUM”

Sosyal medya hesabından istifasına ilişkin açıklama yapan Avcı, “Uzun zamandır farklı kademelerinde görev yaptığım partimizde, son olarak liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle görevlendirildiğim ve süredir icra ettiğim AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanlığı görevini iş yoğunluğum nedeniyle bırakıyorum.

‘Tevazu, samimiyet ve gayret' anlayışını en derinimize nüfuz ettirmek, daha iyi bir parti anlayışı ve daha çok çok gönle dokunmak amacıyla yola çıktığım bu aktif siyaset hayatında artık olamayacak olsam da AK davamıza destek olmaya devam edeceğim” ifadelerine yer vermişti.

AK PARTİ’NİN YENİ KONYA İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BELLİ OLDU

Mustafa Selman Avcı’nın yerine getirilen isim belli oldu. İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcılığı görevini yürüten Abdullah Said Kıyak, AK Parti’nin yeni Konya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atandı. Avukat olan Kıyak, aynı zamanda Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı olarak görev yapıyordu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.