BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başkan Erdoğan ve Bahçeli'den kritik zirve! İşte ele alınan konular

 

03 Mart 2022
Başkan Erdoğan ve Bahçeli'den kritik zirve! İşte ele alınan konular

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Külliye'de 14.20'de basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme 50 dakika sürdü.
Son dakika haberi: Başkan Recep Tayyip Erdoğan, MHP lideri Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde bir araya geldi. Külliye'de 14.20'de basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşme 50 dakika sürdü.
Başkan Erdoğan ve Bahçeli arasındaki görüşmede siyasetteki son gelişmeler ile siyasi partiler ve Seçim Kanunu'nda yapılacak değişiklik başta olmak üzere güncel gelişmelerin ele alındı

Ayrıca, Cumhur İttifakı'nın, 2023 Haziran'da yapılacak seçimlere hazırlıkları üzerinde de duruldu

İki lider Rusya'nın Ukrayna'a askeri müdahalesi başta olmak üzere bölgesel gelişmeler konusunda da görüş alışverişinde bulundu

2021'de bir çok kez bir araya gelen Erdoğan ve Bahçeli, 2022'deki ilk görüşmesini 5 Ocak'ta gerçekleşmişti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.