BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehirli Gazeteci Süleyman Sayan Gönül Dağı Dizinde Rol Aldı

Seydişehirli Gazeteci Süleyman Sayan Gönül Dağı Dizinde Rol Aldı 

27 Şubat 2022
Seydişehirli Gazeteci Süleyman Sayan Gönül Dağı Dizinde Rol Aldı

Seydişehir’de  gazetecilik yapan, dostumuz Süleyman Sayan Cumartesi günleri izleyiciyi ekranlara kilitleyen, TRT1’de yayınlanan Gönül Dağı dizisinde,53.bölümde güvenlik görevlisi olarak rol aldı. Uçan araba yapmak için kolları sıvayan mucit üçlü, arabanın test uçuşları için çalışma yapacaklardı. Taner uçuş alanına önden gitmiş, amcaoğulları Veysel ve Ramazan ise alana sonradan gelmişlerdi. Fakat alanın kapısında onları bir sürpriz bekliyordu. Kapıda dikilen güvenlikler onları içeri almadılar.


Gönül Dağı dizisinde 53.bölümde Güvenlik rolü oynayan meslektaşımız, oynadığı kısa rolden sonra bu sektörün dışardan göründüğü gibi olmadığını ve oyuncuların özveri ile çalıştığını belirtti. 


Süleyman Sayan; ‘’Tiyatro, sinema ve dizi sektörü her zaman ilgimi çekmiştir. TRT1 gibi büyük bir kanalda yayınlanan dizide küçükte olsa bir rol almak gerçekten çok güzel bir duyguydu. Böyle bir rol ile ilgili teklif gelince hiç düşünmeden kabul ettim. Tabi öyle sen gel çekelim olmuyor. Önce bir deneme çekimi ile kendinizi yönetmene göstermeniz ve onun sizin bu rolün üstesinden geleceğinizden emin olması lazım. Bu çekimlerde gönderdiğim çekim beğenildi. Yani seçilmiş oldum. Eskişehir Sivhisar’a gittim ve onlarla bir gün geçirme şansı buldum. Çok eğlendim ve mutlu oldum.’’ Dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.