BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu   son yolculuğuna uğurlandı.

 

31 Ocak 2022
Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu   son  yolculuğuna  uğurlandı.

Vefat eden Seydişehirli  Genç Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu Doğum   yeri olan Seydişehir  Kuran Mahallesinde  toprağa   verildi.

 Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu Cenazesi öğle  namazına  müteakip   kılınan cenaze  namazı sonrası  yakınlarının  ve  sevenlerinin katılmı ile  Aile  kabristanıda  defn edildi.

. SEYDİSEHİR'HABER olarak Merhum Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu'a Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesi ile yakınlarına başsağlığı dileriz.

Avukat  Mehmet Koyuncuoğlu

Seydişehir Kuran köyü doğumlu. Konya  barosu  Avukatlarından  olup  Uzun yıllardır  Seydişehir de  Avukatlık yapmakta idi.  Bir dönem  Seydişehir  Konya Barosu Temsilcisi yaptı. Seydişehir Ak Parti  İlçe  Teşkilatında   yönetim Kurulu  üyeliği  yanısıra Ak Partinden  Milletvekili Aday adayı oldu.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.