BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

SEYDİŞEHİR ANTALYA YOLUNDA KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR VİDEO

İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol olan Antalya-Konya karayolunda kar yağışının etkili olması nedeniyle dinlenme tesislerine yönlendirilen tırlara sabah saatlerinde geçiş izni verildi. 

11 Ocak 2022
SEYDİŞEHİR ANTALYA YOLUNDA  KAR YAĞIŞI DEVAM EDİYOR VİDEO

 İç Anadolu'yu Akdeniz'e bağlayan en önemli yol olan Antalya- Konya karayolunda kar yağışının etkili olması nedeniyle Karayolları ekiplerinin çalışmaları sürüyor.

Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde bulunan bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde  akşam başlayan ve aralıklarla yağan kar yağışı etkili oluyor. Kar kalınlığının yer yer 30-40 santimetreye ulaştı.

Kar yağışı halen devam ederken,Seydişehir  Karayolları  ekipleri ve  Bölge Trafik ekipleri bu yolu kullanacak olan sürücülerin yanlarında mutlaka zincir bulundurmaları gerektiğini belirtti.

 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.