BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Konya Bölgesi için Meteorolojik uyarı

Konya Meteoroloji 8. Bölge Müdürlüğü'nden fırtına uyarısı 

29 Kasım 2021
Konya Bölgesi için  Meteorolojik uyarı

Konya'da fırtınanın bu gece saatlerinden itibaren Salı günü 22:00'a kadar sürebileceği bildirildi. Yapılan uyarıda vatandaşların dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji İşleri 8. Bölge Müdürlüğü Konya'yı uyardı. Yapılan uyarıda 30 Kasım tarihinin ilk saatlerinden başlamak üzere akşam 22:00'a kadar çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi ve ulaşımda aksamalar gibi konular hakkında uyarılar tekrarlandı.

YAYINLANAN YAZIDA ŞU BİLGİLER YER ALDI:

Yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın, bölgemizde (Konya, Karaman, Aksaray ve Niğde) 30.11.2021 Salı günü batı ve güneybatı yönlerden 60-90 km/sa, yüksek kesimlerde 100 km/sa ve üzeri hızda esmesi beklenmektedir.

Bölgemizi etkilemesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın oluşturabileceği olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.