BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

5 Temmuz şehitleri 5 yılında Seydişehir'de anıldı VİDEO HABER

Konya'nın Seydişehir ilçesinde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikte anma etkinliği düzenlendi. 

15 Temmuz 2021
5 Temmuz şehitleri 5 yılında  Seydişehir'de anıldı VİDEO HABER

Program, Seydişehir Kaymakamı Aydın Erdoğan, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, İlçe Jandarma Komutanı Salih Yahya Koca,Emniyet Müdürü Cevdet ARICI, Askerlik Şubesi Başkanı Ataberk KARAPINAR, İlçe Müftüsü Adem BEBEK, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Seydişehir Temsilcisi Yakup SÖĞÜT  sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile şehit yakınları ve gazilerin katılımlarıyla Akyol Mezarlığında bulunan şehitlik ziyaretiyle başladı.

Şehitlik ziyaretinde Siteler Camisi imamı Serafettin Yüksel tarafından  Okunan  Kuranı Kerimin ardın   Seydişehir Müftülüsü Adem Bebek 15 Temmuz Şehitleri ve Tüm şehitler için   dua yapıldı.

Şehitlikteki programın ardından Seyitharun Veli Camiinde geçen protokol üyeleri  Seydişehir  Müftülüğü  ve vatandaşlar  tarafından    251  Şehid  için   okunan  251 Hatmi Şerifin Duası  yapıldı.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.