BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

ALACABELDE BİLDİK GÖRÜNTÜLER

ALACABELDE BİLDİK GÖRÜNTÜLER KAR KALINLIĞI 30 CM Yİ GEÇTİ 

10 Nisan 2021
ALACABELDE    BİLDİK  GÖRÜNTÜLER

Meteorolojinin uyarısını yaptığı kar yağışı, Konya’da etkisini gösteriyor. 

Meteoroloji, Konya ve çevresi için “turuncu” uyarı yapmış, bu akşam itibariyle İç Anadolu’nun güney ve doğusunda yoğun kar yağışının etkili olacağını duyurmuştu. Tahminler tuttu, Konya’yı Nisan ayında beyaz örtü kapladı.

ALACABEL GEÇİT VERMİYOR

Konya’yı Antalya’ya bağlayan kara yolunda da kar yağışı ve fırtına etkili oluyor. Özellikle 1825 rakımlı Alacabel’deki yoğun kar ve fırtına nedeniyle, yol, çekici türü araçlara kapatıldı. Bu araçların her iki yönden de yola çıkmasına izin verilmiyor.

HAFTA SONU ETKİLİ OLACAK

Meteorolojinin tahminlerine göre, yoğun kar yağışı Pazar günü öğle saatlerine kadar devam edecek. Ayrıca bölgede saatteki hızı 75 kilometreye kadar çıkacak fırtına da görüşecek. Ulaşımda aksama, buzlanma ve don, kuvvetle rüzgarla birlikte tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması gerekiyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.