BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Akisse de Patlama iddialarına dair Valilikten açıklama geldi

Konya Valiliği, bazı medya organlarında yer alan Ahırlı ilçesi Akkise Mahallesi'nde uçak düştüğüne dair iddiaların gerçekle ilgisinin bulunmadığını açıkladı. 

11 Kasım 2020
Akisse de Patlama iddialarına  dair  Valilikten açıklama geldi

Valiliğin Twitter hesabından yapılan yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

"10 Kasım 2020 tarihinde medyaya yansıyan 'Konya Akkise'deki patlamanın nedeni uçak düşmesi mi?' başlığıyla verilen habere ilişkin yapılan araştırmada, uçak düşmesi ile ilgili herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

NE OLMUŞTU? 

Akşam saatlerinde Konya'nın Ahırlı İlçesi yakınlarında bir patlama sesi duyulduğu ihbarı ekipleri harekete geçirdi. İhbarda belirtilen bölgede araştırmalara başlayan ekipler, her hangi bir olaya rastlamadı. Ekiplerin araştırmaları sonlandırdığı sırada sosyal medyada "Konya'da uçak düştü" şeklinde paylaşımlar yapıldı. Öyle ki daha önce yaşanmış bir uçak kazasına dair fotoğraf paylaşılıp, kaza Konya'da yaşanmış gibi gösterilmeye çalışıldı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.