BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Birer birer yok oluyorlar! 48 saatte 50 İsrail askeri gömüldü:

7 Ekim'den bu yana Gazze'de sivillere yönelik saldırın dozunu artırarak soykırım boyutuna ulaşan katliamlar yapan işgal ordusu, Hamas ile girdikleri sıcak çatışmalarda ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Son olarak İsrail Askeri Mezarlık Müdürü David Oren Baruch, 48 saat içinde 50 İsrail askerini defnettiklerini belirtti. 

19 Kasım 2023
Birer birer yok oluyorlar! 48 saatte 50 İsrail askeri gömüldü:

Tüm dünyanın gözü önünde 44 gündür Gazze'de soykırım yapan işgal askerleri Hamas'la girdikleri çatışmalarda ağır darbe yiyor. "Aksa Tufanı" operasyonu ile İsrail ordusuna indirilen darbe Gazze' sokaklarında da devam ediyor. 

48 SAATE 50 İSRAİL ASKERİ GÖMÜLDÜ
Ağır kayıpların yaşandığı İsrail'de Savunma Bakanlığı konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, Kudüs'ün batısındaki Herzl Tepesi'nde bulunan İsrail Askeri Mezarlığı Müdürü Baruch, tarih belirtmeden Herzl Tepesi'nde 48 saat içinde 50 İsrail askerini defnettiklerini aktardı.

HER BİR SAATE CENAZE TÖRENİ
Öte yandan İsrail Askeri Mezarlık Müdürü David Oren Baruch, "Her bir saatte ya da bir buçuk saatte cenaze töreninin yapıldığı bir dönemden geçiyoruz." ifadelerini kullandı.

TR HABER

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.