BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Beyşehirlin Bağımsız İlçe Belediye Başkanı, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, bağımsızlığını kaybederek AK Parti'ye geçtiğini duyurdu ve 2024 yerel seçimleri için AK Parti Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı. 

17 Kasım 2023
Beyşehirlin Bağımsız İlçe Belediye Başkanı, AK Parti'den Aday Adayı Oldu

Bağımsız olarak 2019 yerel seçimlerinde Beyşehir'den 20 bin 956 oy alarak yüzde 47,48 ile seçimi kazanan Belediye Başkanı Adil Bayındır, 2024 yerel seçimleri için önemli bir karar aldı.

Bayındır, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, 31 Mart 2019 tarihinden bu yana geçen 4.5 yıllık görev süresini Halka hizmet, Hakka hizmet felsefesiyle tamamladığını ifade etti.


Bayındır, ayrıca, 3 Mayıs 2023 tarihinde açılışı gerçekleşen Gembos Yolu-Demirkapı Tüneli'nin açılmasının görev süresine denk gelmesini bir tevafuk olarak değerlendirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkiye Yüzyılı vizyonunda yer almak ve şehrine kalıcı eserler bırakmak amacıyla Adalet ve Kalkınma Partisi'nden Beyşehir Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptığını belirtti.

Başkan Bayındır, açıklamasında ayrıca şehrine kazandırdığı projeleri ve gerçekleştirdiği çalışmaları sıralayarak, AK Parti çatısı altında görev almanın nedenlerini vefa duygusu ve şehrinin geleceği olarak açıkladı.


Beyşehir Belediyesi'nin maliyetini azaltacak çalışmalara imza attığını ve tecrübesiyle şehrine daha fazla hizmet etmeyi amaçladığını vurgulayan Bayındır, aday adaylığının hayırlara vesile olmasını dileyerek hemşehrilerine sevgi ve muhabbetle seslendi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.