BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir’de İlk Balık Restaurantı Açıldı

Deniz ve çiftlik balıkları çeşitleriyle hizmet vermeye başlayan Mâide Et & Balık Restaurantı, Antalya çevre yolunda hizmete başladı. 

21 Ekim 2023
Seydişehir’de İlk Balık Restaurantı Açıldı

Antalya çevre yolunda, Bozkır kavşağından 350 metre ileride yer alan Mâide Et & Balık restaurantı, Seydişehir’de hizmete giren ilk ve tek balık restaurantı olma özelliği taşıyor.

Balık yemek için Beyşehir, Tolca, Cevizli gibi merkezlere giden Seydişehir halkının yıllardır ihtiyacı olan balık restaurantı çevre yolunda hizmete başladı.

İşletme bünyesinde bulunan havuzda alabalıklar canlı kalıyor ve taze taze pişirilip servis ediliyor. Diğer balık çeşitlerini de taze temin eden işletme, lezzete son derece önem veriyor.

Mâide Et & Balık Restaurantı’nda alabalık, sazan, çupra, levrek, somon, hamsi ve uskumru balık çeşitleri bulunuyor.

Ayrıca kırmızı ve beyaz et ızgara çeşitleriyle, etliekmek, lahmacun, pizza çeşitleriyle ve çorba çeşitleriyle hizmet veren Mâide Et & Balık Restaurantı, lezzet, hijyen ve hizmette güler yüze fevkalade önem veriyor.

Paket Servisi Hizmeti

Kendi bünyesindeki paket servisi elemanlarıyla kapıya kadar paket servisi eden işletme, taze ve leziz ürünlerini soğumadan iş yerleri ve konutlara dağıtıyor.

Sabah saat 10:00’da kapılarını açan işletme akşam saat 10:00’a kadar misafirlerini ağırlıyor.

İşletmenin instagram adresinden güncel menü ve hizmetleri takip edilebiliyor: https://instagram.com/maide_et_balik?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ%3D%3D&utm_source=qr

Paket servisi ve rezervasyon için restauranta şu numaradan ulaşılabilinir: 0542 480 2842

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.