BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Harbi harbi kafam döndü ya la….
Bi tarafta sosyal medyada yarısı yalan yanlış paylaşımlar, öbür yanda rant kavgası ile fotoğraf karesinde yer alma telaşına düşenler, bi de olup olmadık yerde kendini kanaat önderi zannedip afedersiniz ötenler…
Neyse…..
Seçim maratonu kızıştı, yardıran yardırana…. 
Yerel medyayı hiçe sayıp hala biz yaptık oldu mantığı ile bir şeyleri götürme derdinde olanlar yanlış yaptıklarını ne zaman anlar bilmem ama ortada görünen bir köy var ve o köy klavuz galiba istemiyor…
Bu güne kadar böylesi ağır siyasi yazılar yazmadım ama artık vaktinin geldiğini düşünüyorum….
Zamanında bilmem kimlerle kucak kucağa gezenler şimdi birilerini suçlamanın derdine düşüyor…. Ya geçin bunları artık internet devrindeyiz her şey ortada savuruluyor….
Neyse geçtik bunları…
Gelelim asıl konuya ….
Şimcik Millet İttifakında Seydişehirli iki aday mevcut, yetmemiş üçüncü sıra adayı daha bi cengaver dördüncü sıramı onu anlatmak için emin olun kalem yetmez….
Diyeceksiniz ki taraflı yazıyorsun, yav kardeşim karşılarına bir aday çıkarın en yakın adayınız kardeşim dediğim  dokuzuncu sıra Milletvekili adayı Yasin YAKAR….
Birine dedim Hanönü mezunusun, diğerine dedim dağlısın, dediki nerelisin dedim Ufacıklıyım, dedi ki yaylaya sizin köyden giderdik bende dedim ki sırf traktör  tekerleri patlasın diye çivi gömerdik….
Böyle samimi insanlar….
Millet İttifakı ilçe başkanlar nezdinde tüm adayları gerçekten tebrik ederim….
Gerçekten sonunda temele inmeyi başarmışsınız…
Rabbim muaffak eylesin inşallah.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.