BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bu gün’ e kadar ne kaybettiysem hep bu ilçenin çıkarları için çalıştığımdan kaybettim…
Bu yazıyı ister siyasi olarak değerlendirin, isterseniz de kendinizi sorgulayarak….
Yine kış dönemi geldi, malum kar yağışı ilçede olmasa da yüksek kesimlerde etkili oluyor. Yıllardır Alacabel’ de ki kalan araçları da günlerce trafiğe kapanan yolu da defalarca haber yaptık. Hatta bölgedeki işletme yetkilileri tarafından defalarca yalan haber yapıyorsunuz serzenişleri duydu. 
Taaa zamanın behrinde Kadastroda çalıştığım dönemde Kaymakamımız Kemal İnan’ ın talimatı ile bölgeye giderek çalışmamı yaparak sunduğum tünel projesi hayat bulmuştu.
Bulmuştu bulmasına da bir heyecanla temeli atılan ilk tünelin bir an önce bitip Susuz Mahallesi civarından girip tesisler bölgesinden çıkacak ikici tünelin temel atmasını beklerken teslim süresinden yıllar geçmesine rağmen Alacabel Tünelinde bu yıl ancak ışığı görebildik ve açılma tarihi ise 2025 görünüyor, peki ya diğer tünele ne oldu!!! Bizim haberimiz yokken başladı da yer altından direk Manavgat ayrımına falan çıkıyor…
Her neyse konumuza geri dönelim….
Şimdi elimizde bi yol var yıllardır zaten boş beleş çevre yolu üzeri ve iki tesis harici bu yoldan yararlanan olmadı ve bu gidişle de olmayacak. Konya-Beyşehir-Antalya güzergahı bu dönemde o kadar revaçtaki bizim tünelle birlikte başlayan tünel bitti, açıldı ve şu an işliyor, bizim siyasiler ise izliyor.
Buna iktidarı da  muhalefiti de dahil. Kimse kusura bakmasın şu an Beyşehir sosyal medya üzerinden vatandaşları o yola çekebilmek için her türlü paylaşımı yapıyorlar, bilmem sosyal medya üzerinden ne kadarını takip ediyorsunuz?
Antalya ya gidecek bir vatandaş navigasyona yazdığı zaman üzgünüm ama artık bizim bu güzergah çıkmıyor bile!
Haaa o tünel şu an tek taraflı çalışıyor bir tarafı bakıma alınmış, hani hep diyorum ya yarım yamalak işte…
Beni bu işin üzen kısmı ise başka….
Şimdi Beyşehirliler haklı olarak araçları oraya çekip çevreyolu bile olmayan yoldan şehir içerisinde esnafa bir şeyler katma derdinde.
Ancak her ne olursa olsun bizimde Alacabel’ de tipi olmadığı sürece o yolu her şekilde açacak ve her yolda kalan vatandaşların imdadına yetişecek bir Alacabel ekibimiz var.
Dedim ya sosyal medya silahşörlüğüne soyunan arkadaşlar Alacabelde o ekip olduğu sürece o yol kapanmaz, siyasilere rağmen!!!
Bilmem anlatabildim mi?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.