BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 

Bugünlerde; 20.12.2012 tarihinde kaleme aldığım "Yeter artık bu millet p.ç değildir" başlığını taşıyan yazımda da belirtmiş olduğum gibi Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup, bu ülkenin ekmeğini yiyip suyunu içen, öldüğünde bu topraklara gömülen ve gömülecek olan bir takım kişilerin İslam ve Osmanlı düşmanlıkları yanında Türk düşmanlığını da bir hayli artırarak gemi azıya almış vaziyete geldiklerini üzülerek izlemekteyiz...

Niçin? Bu çevreler İslam ve değerleri ile Türklüğe hakaret etmekteler. Oysa bu ülkede doğmuş büyümüş, okullarında okumuş, ekmeğini yemiş ve yemeye devam etmekte, istedikleri makam ve mevkilere gelmiş ve gelmekte, atlara, katlara, yatlara, kedilere, köpeklere sahip, isimlerinin Mehmet, Abdullah, Ali, Hatice, Ayşe, Fatma vb. olan hatta ölünce gömüleceği yer olan Türkiye Cumhuriyeti devletine ve bu ülkede yaşayan insanlara, insanların inançlarına (yalnızca Müslümanlara) karşı bu kin, bu garez niye? Yoksa bizim bilmediğimiz gizledikleri bir şeyler mi var? Yıllardın ismini Ayşe, Fatma, Mehmet, Ahmet olanları hep bizden bildik, zerre aklımıza hain olabileceklerini getirmedik. Nede olsa isimleri Türk, Müslüman isimleriydi. Lakin yeni yeni anlıyoruz ki bizden bildiklerimizin birçoğunun dönme olduklarını. Laf açıldığı zaman her ne kadar dedem şuralı, babam buralı, anam şuradan gelmiş ama ben doğma büyüme Türkiyeliyim derler ama yinede bu ülke ve insanına yapılabilecek her türlü hainliği yaparlar. Bunlar bir köpek kadar dahi aidiyet duygusu taşımazlar. Öyle ya; bir hayvan dahi yediği kaba, içtiği suya işemez.

Bunları düşünürken aklıma Abdullah Cevdet (1869-1932) (İttihat ve Terakki Cemiyeti ve "İngiliz Muhipler Cemiyetlerinin kurucusu. Osmanlı'nın işgal yıllarında Sağlık Umum Müdürlüğü ne getirilerek kadınlara ilk kez genelev vesikası verilmesi uygulamasını başlatan) isimli kişinin sözlü ve yazılı olarak söylediği fikir ve düşünceleri aklıma geldi. Bu şahsiyet ne demişti? "Dünyada yalnız Avrupa medeniyeti vardır. Adam olmak istiyorsak bu medeniyeti her haliyle alıp hemen her alanda uygulamalıyız. Bu medeniyete ulaşmanın tek yolu Kur'an-ı kapatıp kadını açmaktan geçer. Bunun yanında bu halkı melezleştirmek gerekir. Bunun için de Avrupa'dan, damızlık erkek getirmek gerekir." Sözleri aklıma geldiğinde, bugünlerde revaçta olan İslam ve değerleri ile Türk ve Türklere başta basın yayın yoluyla olmak üzere her platformda hakaret edip küfür edenlerin hangi damızlığın dölleri olduğunu düşünmeye başladım.

Yine 1867 yılında Paris'te Fransa Başbakanının Osmanlı Sadrazamı Keçecizade Fuat Paşa'ya "Söyle; şu anda en güçlü devlet kim" sorusuna Fuat Paşanın "Osmanlı" cevabı karşısında Fransa demesini beklerken "Nasıl olur. Ayakta zor duruyor, artık Osmanlı hasta adam" deyişi karşısında Keçecizade Fuat Paşa " Çünkü Osmanlıyı 300 senedir biz içerden, siz dışarıdan yıkmaya çalışıyoruz bir türlü yıkamadık" sözleri aklıma geldi.

Evet bu yukarıda vermiş olduğumuz örneklerde de görüleceği üzerine bugün bu güzel ülkem olan Türkiye Cumhuriyetinde yaşayıp da İslam'a ve gurur duyduğumuz anlı şanlı tarihimize, kültürümüze küfür edenler, hakaret edenler; sizler hangi tarlanın mahsulüsünüz, tohumunuzun sertifika numarasını söyleyin öğrenelim. Yoksa tarlalarınızı öğrenmek için tapuya, tohumlarınızı öğrenmek için tarıma gidip o kurumları meşgul etmeyelim.

Artık yıllardır Balkanlardan, Afrika'dan, Kafkasya'dan, Endülüs'ten, Girit'ten, Rodos'tan geldik deyip, Kürtlüğü, Aleviliği maske olarak kullanan gerçekte dönme olduklarını hal, hareket ve sözleriyle belli eden bu kişilerin kimlikleri açıklanmalı. Bu ülkenin 1908 yılından itibaren devlete ait kurumlan özellikle hariciyesini kimlerin yönettiği ortaya çıkarılarak açıklanmalıdır.

Sayın Yusuf HALAÇOGLU hocam, sürekli dile getirip bir türlü açıklamadığınız veya açıklayıp ta bizim duymadığımız, bu ülkeyi yıllardır resmi ve gayri resmi yönetip yıllardır geri kalmasına sebep olan, Avrupa ve Amerika kapılarında dilencilik yaptıran, pkk ve diğer terörist örgütleri kurduran, destekleyen ve ülke insanının başına bela eden hainlerin kimliklerini açıklasanız.

Sözümüz dili, dini, ırkı ne olursa olsun, nereden gelirse gelsin Türkiye'yi yurt edinmiş, bu milletin inancı olan İslam ve değerleri ile Türk milletinin atalarına dil uzatmayan, Türkiye Cumhuriyeti Devletine namus ve şerefiyle bağlı olanlar başımızın üstünde yerleri var. Sözümüz yediği kaba işeyen hainlere.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.