BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Bazı konular hassastır susar Bekleriz ve sonucunu görelim isteriz...

Biz bu güne kadar ortağı olduğum ki bu güne kadar gurur duydum ve haber müdürlüğünü yaptığım seydisehirhaber sitemiz tek bir haberde bile tekzip yayınlamak zorunda kalmadı.

Bu güne kadar binlerce haber yaptık ve logomuzda olduğu gibi ilkeli ve tarafsız habercilik yaptık.

Şükür adım adım 15 yıla doğru gidiyoruz ve biz hala çizgimizdeyiz...

Evet...

Dün gece yaşanan olayı haber yapmadık o ailenin feryadını göz önüne sermedik oradaki o çırpınışları vermedik. Yüzlerce telefon aldık ve girmeyeceğimizi söyledik, bir ailenin o halini koymak bize yakışmaz.

Geçtiğimiz günlerde yaşanan olay, ulusal basında hanginiz gördü yâda hanginiz o haberi ulusal bir sitenin sosyal medyada paylaştığı haberin altında bilip bilmeden yapılan seviyesiz yorumları okudu...

Ama emin olun hata bizdeymiş Gevrekliyi tüm Türkiye’ye reklam etmek gerekiyormuş. Gevrekliler bana tepki gösterebilir göstersinler de ama kimse kusura bakmasın o insanların çektiklerini en iyi gören biziz.

Hanginiz çarşıdan çıkıpta siren çalma yasak kırmızıda geçmek yasak 9 dakikada gevrekli ye varırsınız!!!!

Biz sadece seydisehirhaber de haber yaptık peki ya ajanslarımıza gönderseydik!!!!

Biz ilçenin adı için sustuk gevrekli in adı sırf çok minareli köy kalsın diye sustuk ama o iş öyle değilmiş...

Mademki sosyal medyada genel yayın yönetmenimizin dükkanı için boykot başlamış bu vakitten sonra seydisehirhaber de gerisi tufan....

Eeeee kimse sosyal medya fenomenliğine soyunmasın madem dava memleket.....

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.