CHP'li okurlarımın sayısının AK Parti'li okurlarımın en az 5 katı olduğu kuvvetle muhtemeldir.
Nerden mi çıkarıyorum bunu?
Tahmin ediyorum.
Her köşe yazarının okur profili hakkında az çok bir tahmini vardır.
CHP'li okurlarımın AK Partili okurlarımdan 5 kat fazla olduğunu tahmin ediyorum ya, mail kutuma baktığımda bu fark en az 10 katına çıkıyor.
Bundan da şöyle bir sonuç çıkarsam başım ağrımaz sanırım: CHP'li okurlarım beni çok seviyor, e tabii ben de onları çok seviyorum.
Sıklıkla da benden istekleri oluyor. Bir aralar 'Sakın Kılıçdaroğlu'na dokunma!..' demişlerdi mesela.
Kılıçdaroğlu piyasaya sürüldüğünde, 'Gandi Kemal, Sakin Güç...' diye acayip bir heyula kopartılmıştı hani, işte o zamanlar.
Gerçekten de acayipti.
Aydın Doğan'ın kimi yazarları öyle kaptırmışlardı ki çoraplarıyla masaların üzerine çıkıp oynamışlardı.
'Gandi Kemal'in geleceğine ve Erdoğan'ın gideceğine öyle 'iman' etmişlerdi ki, aksini dillendiren hiç kimseye tahammülleri kalmamıştı.