11 Nisan 2026, Cumartesi
13:11
UST1 Reklam Alanı
MANSET_ALTI Reklam Alanı

Yine başaramadılar çok şükür. Darbecilerin, cuntacıların hevesleri kursaklarında kaldı. Kaos planı başlarına yıkıldı. Türk Halkı darbecilerin karşısında dik durarak hainlere en güzel cevabı verdi. Hainler derdest edilerek Yüce Türk adaletinin önünde hesap verecekler. Hep birlikte bizde bu süreci yakından takip edeceğiz.

         Son zamanlarda çevre ülkelerde meydana gelen olaylara baktığımızda ülkemizde paralel çetecilerin yapmak istediğini anlamakta zorlanmıyoruz. ABD’nin kucağında oturarak Amerikan emperyalizmini dünyanın her bölgesinde meşrulaştırmaya çalışan FETÖ’nün iç yüzünü görmek bu güne nasip oldu kimileri için ama biz zaten biliyorduk. Ülkemizi kan gölüne çevirmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışan bu yapının devletin kılcal damarlarından sökülüp atılması için çaba gösteren herkese bu çabalarında kolaylıklar diliyorum.

         Darbelerin sonuçlarının yapılan ülkelere neler kaybettirdiklerini hepimiz biliyoruz. Ülkemizde 1960,1971,1980 ve akabinde 1997 post modern ve 2007 internet darbesi Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde görev yapan kendini kamufle etmiş bazı askerlerin dış güçler yardımıyla yönetime el koyma girişimleri bazen başarılı oldu. Ama 15 Temmuz 2016 tarihinde yapılan farklı. Şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde anayasaya bağlı olarak görev yapan vatansever subaylar sayesinde darbecilerin hesapları altüst oldu. Dosta güven düşmana korku salan bu asil Türk Subaylarının alınlarından öpüyorum.  Onlardan Allah razı olsun.

         17 Temmuz 2016 tarihli Hürriyet Gazetesinde Tolga TANIŞ Fox News televizyonuna çıkıp işin başarılı olmasını beklediğini söyleyen Amerikan Ordusunun Eski İstihbaratçısı Emekli Yarbay Ralph Peters’ın; “Durum çok net… Bu darbe, Türkiye’nin İslami bir diktatörlük olmaktan kurtulması için son şansıdır. Sakın hata yapmayalım. Bu darbede rol alanlar iyi adamlar” demektedir.(1)Bu da gösteriyor ki yapılmak istenen darbenin dış güçlerle birlikte planlandığı açıkça  ortadır.Hatta bu sözleri 1980 darbesi sırasında “Bizim çocuklar yönetime el koydu” diyen ABD’den duymuştuk. Ama bu sefer tarih tekerrür etmedi.

         Arap baharı ile Ortadoğu’ya şekil vermeye çalışan emperyalist batılı güçler ülkemizde de bir operasyon yapmak için yerli işbirlikçilerle işbirliği yapıp kardeşi kardeşe kırdırmayı hedeflediler. Ama hevesleri kursaklarında kaldı. Demokrasi nöbetleri ile Türk Halkı alanları terk etmiyor. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile gündüz işe, gece demokrasi nöbetine giderek ülkesine sahip çıkıyor. Bu Asil Millet darbe karşısında gösterdiği refleksle tüm dünyaya dik duruş dersi veriyor. Bu yönüyle mazlum milletlerin övgülerine mazhar oluyor. Bu sürecin oluşmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımıza ne kadar teşekkür etsek hakkını ödeyemeyiz. Kendi meclisini bombalayan, kendi halkına silah sıkan hain ve şerefsizlerin bence bu topraklarda yaşama hakkı olmamalıdır. Onlar darağaçlarında asılmalı ve hiç kimsenin bir daha darbe teşebbüsünde bulunmaması için herkes uyanık olmalıdır.   18.07.2016 Seydişehir  Cemal ŞAHİN

Kaynak

1. http://sosyal.hurriyet.com.tr/yazar/tolga-tanis_322/washingtonla-gulen-krizi-simdi-basliyor_40150223     

ICERIK_ARASI Reklam Alanı
Etiketler: #yazilar
SOL1 Reklam Alanı

YAZARIN DİĞER MAKALELERİ

MOBIL_UST Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı