BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Büyük şeytan ABD’nin Ortadoğu ülkelerindeki işgal ve iç karışık planları sinsi bir şekilde adım adım ilerliyor

Suriye, derken Irak ve Lübnan’daki ayaklanmaların arkasından İran’da da sokak gösterileri başladı. 

Masum zam protestosu gibi gösterilmeye çalışılan olayların arakasında Amerikan uşakları Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin sermeyesi ile bir CIA organizesi vardır.

Şöyle hafızanı yoklayıp on yıl geriye giderseniz eğer demokrasi getirme adı altında Başta  Ortadoğu ülkelerinde karışıklıklar çıkarılırken hep birlikte gördük ki amaç “demokrasi”,“insan hakları” falan değil o ülkelerin  petrol başta olmak üzere yer altı ve yer üstü zenginlikleriymiş. 

Pekâlâ,“bunu nasıl yapıyorlar?” veya“nasıl yaptılar?” diye sorarsanız, bilenler vardır ama bilmeyenler için bir kez daha açıklayalım.

Şöyle ki;ülkemiz için bunun en açık ve net örneği 15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimidir.

Bu ülkede hain FETÖ hareketi, 15 Temmuza kadar “hizmet hareketi” olarak lanse edilmedi mi?Gönüllü olarak ABD-CIA hizmet eden bu insanlar bizim karşımıza çıkıp “biz ABD uşağıyız, bizimpatronumuz CIA” mi diyeceklerdi?

Allah’ın adını kullanarak yıllarca bu toplumumu kandırdılar. Söylemem odur ki ABD’nin oyunu asla bitmez. Biri biter diğeri başlar.    ABD’nin elinde sırası gelince kullanacağı; din, mezhep, meşrep,  etnik yapı, ekonomi, demokrasi, daha sayamadığımız birçok “silah” var. Nerede neyi nasıl kullanacaksa  onu  kullanmaktan asla çekinmez. PKK biter PYD  başlar, FETÖ  biter   başka   birileri yerini alır.

O zaman akıllı olacağız aklımızı kullanacağız. Bizi bu ülkenin bütünlüğüne, milletimizin birlik ve beraberliğine Ülkemizin istiklaline karşı sokaklara dökmeye çalışan masum gördüğümüz her hareketin arkasında ABD vardır.

 Bu gün bunun örneklerini rahatlıkla görebilmekteyiz. Suriye’de gördük Irak’ta gördük, Libya’da gördük, şimdi sıra İran’a geldi arkasından Türkiye’ye gelecek.

Şunu asla unutmayalım ki sömürgeci, kan içici, İslam düşmanı başta ABD olmak üzere haçlı zihniyeti asırlardır bizlere köle muamelesi yaparken, bizim topraklarımızı kan gölüne çevirerek, bizim yer altı yer üstü zenginliklerimizin üstüne çöktüler.

Sultan Alpaslan’dan bugüne kadar bu topraklarda özgürlük, adalet,  istiklal için yaşayıp ölen Aziz Milletimiz asla zalimlerin, hainlerin satılmışların oyuna gelmeyerek onlara boyun eğmemiştir.

Dün olduğu gibi bugünde Şeytanla işbirliği yapabilecek hainler içimizde vardır ve hep olacaktır.

Bu hainleri tanımanın en iyi yolu; bu milletin birlik ve beraberliğidir,istiklalidir bu  birlik beraberliğe  kim saldırıyorsa   o “hain”  demektir Onun  arkasında  ABD  vardır CIA  vardır  demektir.

Sıra ülkemize gelmeden bunları görmek bunları hatırlatmak, bu ülkeye karşı şehitlerimize  karşı atalarımıza  karşı  bir vefa   borcudur.

Unutmayalım onların bir hesabı varsa Allah’ın da bir hesabı vardır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.