BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Başlarken diye yazdığım ilk mesajı hatırlıyorum ve o günden buyana tam bir yıl geçmiş.

Yayın hayatında  dört yılını dolduran www.seydisehirhaber.com siz değerli dostlarımızın desteği ve katkıları ile bu günlere geldi. 

Geriye dönüp baktığımız iki kişi otururken bir site açsak gibi bir hayalle bir haber sitemiz olsa temennisi ile başlayan habercilik sitesi bu gün Seydişehir in değil Türkiye? in sınırlarını aşaraktan tüm Dünyadaki Seydişehirlilere hizmet etmenin gurunu yaşıyor.

Geldiğimiz bu nokta bizi asla şımartmadığı gibi daha da motive ederek hedefe kilitlemektedir.

 Tabiî ki bu süreçte dostlarımız nasıl destekledi ise düşmanlarımız demek istemiyorum ama demek zorundayım( çünkü bu işin başka kelimeler tarif edemiyor) ve de bunu hak ediyorlar defaten sitemize saldırıldı.

Bunun bazılarında başarılı oldular yayınımıza kısa süreli aralar vermek zorunda kaldık.   Ama asla yılmadık, korkmadık, geriye çekilmedik sinmedik. Daha bir gayretle daha da güçlenerek işimize baktık.

 Bunun böyle olması kaçınılmazdı bu yaptığımız işin ne kadar doğru olduğunu gösterir.

 Yayıncılık hayatına ilkeli bir şekilde başladık ve ilkelerimizden taviz vermeden aynı şekilde devam etmekteyiz.

Bazıları için bu garip gelebilir ama söyleyecek tek kelam sözü olmayanlar yaptığı en ufak bir hizmeti bulunmayanlar bunu yanlış değerlendirebilir.

 Bizler şimdiye kadar haber değeri taşıyan her şeyi şu cu bucu gözetmeden sitemizde yer verdik.

 Bunlar  köşe yazarlarımızın yazılarından haberler ve söyleşiler dâhil hep böyle oldu.  Seydişehir e hizmet eden kim olursa hep ordaydık onların yanındaydık Birçok ilki bizlerden duydunuz tüm dünyada olan Seydişehirliler Seydişehir de ne olup bittiğini seydisehirhaber den öğrendiler.

 Tabiî ki meyve veren ağacı taşlarlar hesabı zamanla yaptığımız doğru haberlerden dolayı bize kızanlar olduğu gibi tebrik edenlerde oldu. Bunun böyle olduğu bu işe başlarken biliyorduk.

Çünkü haberciliği hiçbir zaman tetikçilik olarak yapmadık doğrusu neyse onu yaptık

 Hiçbir zaman kişi hakları ve mahremiyetine yönelik haberleri dikkate almadık. Toplumu ilgilendiren haberler yorumlar üzerine gece gündüz demeden koştuk bazen sizlere güzel haberler vererek nasıl hep birlikte sevindiysek Bazen de acı haberleri hep birlikte okuduk ve üzüldük.

 Seydişehir de ve çevresinde yaşanan olumsuzluklara her zaman yapıcı mantıkla yaklaştık. Tetikçilik, çıkar hesabı yalan haber çamur at izi kalsın felsefesi sitemize hiç uğramadı. Önce uyardık duymayanlara sesli söyledik ve buda Seydişehir için Seydişehir halkı içindi. Çünkü yapılan yanlışlar yaşanan olumsuzluklar karşısında susamazdık ve susmadık sonuçta birçok noktada hizmet ettiğimiz kanısındayız.  .

 Tabiî ki Her şeyi tam başardığımızı da söyleyemeyiz eksiklerimiz olmadı değil bu duygularla hayal kurmaya ve temenni etmeye devam ediyoruz.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.