BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Evet derse alkollü giren öğretmenin adını biliyorum. İsmini teşhir etmek niyetinde değildim. Bütün kışkırtmalara rağmen de köşemde bu öğretmenin ismini zikretmeyeceğim.

 

Çocuğunun dersine alkollü girmesinden muzdarip bir velinin mektubundan alıntıyı yayınladığım bahse konu öğretmenin adını, soyadını okulunu biliyorum.

 

Sınıfa sarhoş giren öğretmen olayının iç yüzünü şahsımdan öğrenmek ve gerçekten böyle bir şey varsa ona göre tavır almak varken,  meseleye ticari hayatıma endeksleyen bakış açısını izanla tarif etmem mümkün değildir.

 

Alışverişinde müsteciri bulunduğum işyerini tercih etmediğinden dolayı her hangi bir kişiye husumet besleyen alçaktır. Bana bu yaftayı yapacak olan her kim ise alçak oğlu alçaktır.

 

Böyle önemli bir meseleyi eğitim ve öğretimle alakasız termik santral yürüyüşüne katılanları hedef almak şeklinde niteleyenlere de ancak yuh be diyebilirim.

 

Evet derse alkollü girdiği iddia edilen öğretmenin okulunu ve ismini elimde ki mektupta şu an okuyorum. Ve bu ismi güya tepki gösteren şahsiyetlerden birilerinin de tanıdığını biliyorum.

 

Kışkırtmalarınıza rağmen bu ismi satır aralarıma almayacağım. Çünkü bu camianın içerisindeyim, çünkü bu meseleyi diğer bütün öğretmen arkadaşları tenzih ederek ele aldım. Asılsız bir şeyi yazmadım. Konuya ticari kariyerimi lekeleyecek şekil verilmesine de hukuki zeminde yaklaşacağım.

 

Önceki yazımda ?Öncelikle çocuklarımızı emanet ettiğimiz çok değerli öğretmenlerimizin affına sığınıyorum.? İfadesini kullanmama ve bu önemli meseleyi sadece bir kişi ile sınırlamama rağmen ısrarla bütün öğretmenlere hakaret olarak yorumlayan beyinlere amacınız üzüm yemek değil bağcı dövmektir demekten başka ne diyebilirim ki.!

 

Gel yiğitliğin varsa sana o öğretmenin hem ismini hem okulunu bildireyim. İspatım sonunda özür dileyecek misin? Meslektaşım gerçekten sınıfa sarhoş girmiş diyebilecek misin?

 

Veli mektubun dışında kalan kendi görüşlerimin içerisinde bu saygın mesleğe ve onun temsilcilerini komple hedef alan bir tek kelimem var mı? Yoksa neden bu saldırganlık?

Sözü çok uzatmak istemiyorum.

 

 Ne sınıfa alkollü giren öğretmen arkadaşla nede diğer öğretmenlerle en ufak bir şekilde bireysel sorunum olamaz. Hassas olduğum taraf meslekle bağdaşmayan bir davranış biçimini kamuoyu ile paylaşmaktır. İsmini zikretmemek ise mesleğe olan saygımla doğru orantılıdır.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.