Yusuf ÇAKICI?

KİŞİ SEVDİĞİ İLE BERABERDİR

09 Temmuz 2020 04:05

Rahman olan, Rahim olan, Settar olan, Ğani olan kahhar olan, Yüce Rabbimin sonsuz selamı,  rahmeti, bereketi hepimizin üzerine olsun derken şu sözümle başlamak istedim. “Ayrılık değil birlik, kargaşa değil dirlik, ırkıyet değil kardeş”olmamıza vesile olmasını dileğiyle.

        Malumunuz olduğu üzere, muhtemelen 16 Nisan 2017’di de hayırlısıyla bir Referanduma gidilecek. Rabbimden ülkemiz için, memleketimiz için, Ülkemin güzel insanları için hayırlara, insanların ise, ülkemin huzur ve saadeti için birlik, beraberlik, kardeşlik yolunda uyanışına vesile olmasını niyaz ederim.

         Hatırlarsanız, geçmişte zorla evet dedirterek bu halkın aklıyla, inancıyla, yaşam tarzıyla yıllarca alay eden zihniyetleri hatırlayarak milletim için, devletim için, bayrağım için,  daha güçlü bir Türkiye için gelin hep beraber mertçe bi karar verelim. Hani merhum Uğur MUMCU’nun dediği gibi; “Türk vatandaşı, İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalya ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza mahkeme usulüne göre yargılanan, Fransız idari hukukuna göre idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen bir kişidir.” İşte bu sıkıntılardan kurtulmak için sayacağım şu maddeler doğrultusunda gelin sizler gibi bende kararımızı beraberce verelim. Buyurun; 

1-    Hani; Dönemin Genelkurmay Başkanı bizzat ben kaleme aldım dediği 27 Nisan’da yüzde 40 ve yüzde 50 bir oyla iktidar olan mevcut hükümeti hedef alan ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerine müdahale etmek için 27 Nisan 2007 tarihinde gece saat 23.20’de verilen e-muhtırayı hatırladınız mı?

2-    Altı kez gelip yedi kez sonrası ‘HAK’ ödemeye gidenin, Üniversitede okuyan müslüman başörtülü kız kardeşlerimizi, evlatlarımızı kastederek, okudukları okullarda gördükleri başörtüsü zulmüne karşı durun diyecek kadar yetkiye sahipken, orası üniversite, oranın kuralları var, Danıştay, Anayasa Mahkemesi kılık-kıyafet hakkında karar vermiş. İlla başı kapalı olarak okumak istiyorsa, başı kapalı okunabilen yerler var, oraya gitsinler. Yani Arabistan’a giderek orada okuyabilirler ayrımcılığı, kışkırtıcılığı yapanları hatırladınız mı?

3-    Yüksek Seçim Kurulunca 8 Nisan 1999 seçimlerinde İstanbul 1.Bölge dördüncü sıradan Fazilet Partisi milletvekili adayı olan ve yeterli oyu alarak mazbatasını alıp TBMM'ne kaydını yapan, başörtülü Sayın Merve KAVAKÇI, hanımefendinin yemin töreni için başörtülü olarak TBMM Genel Kurul Salonu'na girince, Amerikan başkanı önünde el pençe duran, fakat Merve hanımın başörtüsü için adeta kükreyerek, burası devlete meydan okunacak yer değildir. Sayın başkan lütfen bu hanıma haddini bildirin diyen ‘HAK’ ödemeye gidip şimdilerde haddi bildirilen,  siyasi vekiller ellerini sıralara vurarak dışarı, dışarı diye tempo tutanları, oysa şimdilerde başörtülü olarak Milletin Meclisine girip yemin ederek milletin hizmetkârı nerdeeeen nereye geldiğimizi hatırladınız mı?

4-    367 mucidi pis kokulu olan bey şimdilerde de Kahraman Türk ordumuzu yıpratmak için Anayasa değişiklik paketinin meclisten geçmesi halinde, Türk ordusunun savaş kazanamayacağını diyecek kadar talihsiz konuşmasına, Milli Savunma Bakanımız Sayın Fikri Işık Silahlı Kuvvetlerimize dil uzatan şeref yoksunu hainler ve onları kullananlar bilsinler ki, ordumuz, askerimiz bugün her zamankinden daha güçlü, daha donanımlıdır cevabına muhatap olanı hatırladınız mı?

5-       Anne sevgisinden mahrum ülkemin huzurunu bozmak için çay kaşığı gibi çalışan M. Fevzioğlu ve Alman hükümetinin 15 Temmuz darbe girişimcilerinden Vatan hainleri, Bayrak düşmanları, din düşmanı mürtet fetenyahu askerleri olan darbeci generalleri şimdiler de bağrına basan o hain ülkede Almanya’da doğan ülkemin güzel insanlarına birer alman gibi bakan ve ülkemin kara günlere dönmesi için çırpınan Ü.KOCASAKAL’ları hatırladınız mı?

6-    Bazı basın ve yayın organlarından özellikle Doğan Grubu'nun kapısında kemik yiyen bazı zehirli kalemşorların, eşlerinin de,  ezandan rahatsız olan din, ezan, başörtüsü düşmanlığı ile bilinen, paramızdan 6 sıfırı atsınlar Taksim Meydanı'nda eşşek gibi anıracağını yazan Çölaşan, Üniversitelere başörtüsü ile girilmesine imkân tanıyan anayasa değişikliği paketinin Meclis'te 411 oy çoğunluğuyla kabul edilmesi sonrası 411 el kaosa kalktımanşeti atan,Tayyip'e şok ceza, Siyasi hayatı bitti, Muhtar bile olamaz diyecek kadar gözü dönmüş olan,göbeğini kaşıyan adam, koyun sürüsü, bidon kafalı, bunlar anasını bile satar diyecek kadar alçak, şereften yoksun ve analarını satan bu gibi hansların arpalarının kesileceğini günlerin olacağını hatırladınız mı?

7-    Yıllarca yolsuzluğu, arsızlığı, din düşmanlığını Atatürkçülük maskesi altında öyle ki Atatürk’ü bile insanlardan soğutanların, al takke ver külâh diyerek, tenis topuna çevirdikleri halkı, filenin bir o yanına bir bu yanına raketleyip duranları hatırladınızmı?

8-    İmanlı, İrfanlı, şuurlu çarşaflı bir hanım efendinin yerinin neresi!!! Kimlerin yanında olması gerektiği herkesçe malumdur! Ancak her nedense Yunana mezar olan kahraman İzmir’in Buca İlçesinde kara çarşaflı bir kadına 6 ok rozeti takan (takdir etmek gerekir tabii…) Milletvekili Hülya Güven’den sonra Mersinde 03.03.2010 tarihinde aç kurtlar gibi kara çarşafa saldırıp yırtarak, sanki Cumhuriyeti imanlı, Nene hatunların, Sütçü İmamın torunları tehlikeye sokmuşlar da güya Cumhuriyet'e sahip çıktık diyen Havva Ongunsel ve onun gibi ayrımcılık yapan kinci, iftiracıları olanları hatırladınız mı?

9-    Kamu hizmeti veren bayanlar başlarını dinî değil, siyasi bir sembol olarak kullanıyorlar. Dolayısıyla kamusal alanda görünür olması kabul edilemez diyen aklı, nesli kıt olanlar şunu unutmayın ki;  başörtüsü siyasi simge değil, İslam dininin 1400 yıldır uygulanan emridir. Ve sadece Türkiye’de değil, dünyanın her yerindeki Müslüman kadınlar değişik şekillerde başörtüsü kullanmaktadır. Çünkü Yüce rabbimiz (c.c.) Nur suresi 31. Ayetinde şöyle buyurmaktadır. “Mümin kadınlara da söyle; gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Yüz ve el gibi görünen kısımlar müstesna, zînet yerlerini göstermesinler. Başörtülerini ta yakalarının üzerine kadar salsınlar.” Ayetine düşman olanları hatırladınız mı?

10-                      Şerefle ve gururla Hakka ve halka hizmet etmek için, bir nefer olarak Diyanet camiasında GİH’lerinde çalıştığım ve Hz. Peygamber (s.a.v.)’in sünnetinden olan Sakalımı görünce sakalını kes diye dava açanlardan dolayı istifa etmek zorunda bırakılan bu aciz kardeşinize, kılık-kıyafeti bahane edip sakal düşmanlığı yapanları şimdilerde hiç de sorun olmadan kamuda hizmet etme ortamının sağlandığını hatırladınızmı?

11-                      Başlarının tacı, imanının tezahürü olan başörtülü hanım kızlarımızdan biri olan rahatsızlığı nedeniyle muayene için doktora giden kızımın hastalığını, şikayetini dinlemesi gerekirken; buraya böyle giremezsiniz başınızı açın, biraz çağdaş olun diye dini kıt olan doktora şairin dediği gibi; “Ne kendi eyledi rahat,  ne halka verdi huzur yıkıldı gitti cihandan dayansın ehli gubur’a sağ iken dini ve manevi tüm değerlere cirit atarak saldıran keçi soyundan gelen Doktor Erol EREN (Hakkınız helal edin keçilerin arkaları hep açıkya) öldüğünde ise değil ki el yüz tüm bedenini kuşatan kefene sarılan kızıyla birlikte çağdaş oldukları için hakkımızın o ve onun gibilere haram olsun derken şimdilerde çoğu kamu kurum ve kuruluşlarında çalışmakta olan başörtülü evlatlarımız başı açık kardeşlerimizle birlikte omuz omuza, diz dize, gönül gönüle vererek sıkıntı olmadan görev yapmanın yolunu açan lakabıyla UZUN adamın fedakarlığını hatırladınız mı?

12-                      Başörtülü kardeşlerimiz kızlarımız için ikna odalarının mucidi şimdilerde meclis dışarında olup yüzüne bile bakılmayan ve 28 Şubat döneminde hiç yoktan başörtülü kızlarımıza ikna odaları kurup zulmedenleri şimdilerde o zulümleri çöplüğün derinliklerine attıran huzur içinde okuyan başörtülü öğrencilerin gözyaşlarının dinmesinde emeği olanları hatırladınızmı?

13-                      Şeriat parmak kesecek diye yaygara yapanların, şapka için kestiği başları, idamları yapanları hatırladınız mı?

14-                      6-8 Ekimde Kobani bahanesiyle sokağa çıkın çağrısı sonucu vatandaşların ölümüne ki içlerinde yoksullarakurban eti dağıtan Yasin Börü ve üç arkadaşının da bulunduğu 31 kişinin hayatını kaybettiği olaydaAnnelerin kucaklarına sadece ayaklarındaki benlerinden tanıyacakları ve son kez öpecekleri Yasinlerin acılarını bize tattıranları, şimdilerde kim ve kimlerin savunduklarını, el ele, kol kola olduklarını hatırladınız mı?

15-                      Terör örgütlerinin ve hatta Merhum Gaffar OKAN’I şehit edenlerin avukatlığını yapan, PKK’lılara şehit diyecek ve cenazelerine katılacak kadar alçalan bozuntular, şimdilerde topluca saldırgan olup insanları kuduz aşısı vurdurmaya mecbur eden zerzevatların kimlerle el ele, kol kola olduklarını hatırladınız mı?

16-                      Senfoni dinleyen diskoda tepişen çağdaş; milli ve manevi kimliğe sahip olan herkese yobaz damgasını vurup, milletin silahlarını millete doğrultan üniformalı vatan hainlerinin yanısıra bu güzelim ülkem yıllardır görebileceği bütün manyakları gördü. En son fetenyahu denilen bir manyak 15 Temmuz'da 3-5 bin üniformalı asker bozuntusu teröristlerin komutanı olan Tuğgeneral Semih Terzi ve değir vatan hainleri güya ülkeyi ele geçireceklerini düşünürken, karşılarında gerçek manada vatanı için, milleti için, al bayrağı için canlarını seve seve feda eden, ferasetli vatan evlatlarından başta Ömer Halis DEMİR, Abdullah Tayyipleri görünce TSK içinde Efsane komutan olarak bilinen Özel Kuvvetler Komutanı Sayın Tümgeneral Zekai AKSAKALLI’nın  Merhum Şehit Astsubay Ömer Halis DEMİR’i arayarak evladım Tuğgeneral Semih Terzi vatan hainidir, isyancıdır, onu, karargâha girmeden öldür! Bunun sonunda şehadet var. Hakkını helal et derken Şehit Ömer Astsubay, Başüstüne komutanım, hakkım helal olsun. Siz de helal edin sözleriyle yanıt veren vefalı vatansever şehitlerini ağlatmayacağını hatırladınız mı?

17-                      Bu ülkede Anayasa kitapçığını Başbakan'ın kafasına fırlatıp 1 saat içinde 5 milyar doların iç olmasına neden olan kırmızı ışıkta durdu diye çok iyi Cumhurbaşkanı dedikleri kişinin affettiği 250 terörist dağdan inip, 125 Mehmetçiğimizin şehit olmasına sebep olan A.N.Sezer’e ve onun gibilere laf söyletmeyenlere, ithal kemal dervişlere inat ülkemde ekonominin, insan haklarının, gelir düzeyinin daha da güzel olduğunu hatırladınız mı?

18-                      Terörist cenazesine katılan köpekler Şehitlere ne şehidi, bok yoluna ölüyorlar diyen sahte Atatürkçüleri hatırladınız mı?

19-                      Taksim Gezi Parkı protestolarısırasında,  polis tarafından atılan göz yaşartıcı gazkapsülünün başına isabet etmesi üzerine, hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın olayını ekmek almaya giderken yaşandığını söyleyen siyasilerin yanısıra ailesinin de ekmek almaya gitti oysa çocuğun bir elinde sapan, yüzünde poşu, cebinden çıkan 11 tane patlayıcı ve demir bilyeler olduğu halde ölenin katili Erdoğan’dır diyecek kadar Vatan haini olanları hatırladınız mı?

20-                      Ülkem için yapılan köprüleri, bölünmüş yolları, hava alanlarını, hastahaneleri bütün hizmetleri engellemeye kalkışanları hatırladınız mı?

21-                      İşte ülkemde geçmişten bu güne kadar cereyan eden bazı acı olaylardan dolayı, bu halkın aklıyla, inancıyla, yaşam tarzıyla, yıllarca alay eden zihniyetlere inat,edep, ahlak, nezaket ve zarafetli nesiller yetişmesine katkıda bulunmak için,Efendimiz (s.a.v.)’in Abdullah b. Mes’ud’dan rivayet edilen hadisi şerifine göre "Kişi sevdiği ile beraberdir." (Buhari, Edeb, 96; Müsiîm, Birr, 165) Öyleyse Allah’ı, Peygamberi,  Kur’an-ı, Vatanı, Bayrağı sevenlerle beraber bir olmak için, İri olmak için, Diri olmak için, Hep birlikte Türkiye olmak içinBir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız!Bir olacağız. İri olacağız. Diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız! El ele omuz omuza vermemiz gerekmektedir. 16 Nisan 2017’di de yapılacak olan referandumun Ülkemize, Ülkemizin güzel insanlarına hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz eder. Görüşünceye dek eviniz gül, gönlünüz gülşen olsun.

 

                                                                                                                   Yusuf ÇAKICI

                                                                                                                Yalıhüyük/ KONYA 

Yorumlar (0)

Kalan karakter : 450
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!

Yazarın Diğer Yazıları

ÂMİN YA EL-KUDDÜS (C.C.)
05 Nisan 2024 04:05

HOŞ GELDİN AMMA, HOŞ BULACAKMISIN EY ŞEHR-İ RAMAZAN
09 Mart 2024 04:05

DUYUN EY MÜSLÜMANLAR, ADALET VİCDANIN SESİYMİŞ
06 Şubat 2024 04:05

ÜÇ AYLAR VE REGAİB GECESİ
10 Ocak 2024 04:05

SİZİ BİLMEM AMMA BEN İNADINA YILBAŞINI ŞÖYLE KUTLAYACAĞIM
31 Aralık 2023 04:05

YERMÜK’ÜN ŞAHİDİ, GAZZE’NİN ŞEHİDİ
09 Kasım 2023 04:05

DAYAN EY NAZLI AKSA, ÇATMA O MAĞRUR KAŞINI
13 Ekim 2023 04:05

ONSUZ MAHSUN MAZLUM BİR DOĞUMU
26 Eylul 2023 04:05

SİZİ BİLMEM AMMA, BENCE AHLAKSIZLIKTIR
15 Eylul 2023 04:05

‘ÖMÜR’ ve ‘ÖLÜM’
24 Haziran 2023 04:05

KADİR GECESİ KADRİMİZİN YÜCELİĞİNE SEBEP OLSUN
16 Nisan 2023 04:05

ÇANAKKALE VE DÂRÜLİMÂRE ŞUURU
17 Mart 2023 04:05

DEPREM Mİ BİZE GELDİ, BİZMİ DEPREMİ ÇAĞIRDIK
18 Şubat 2023 04:05

ŞEHRULLAH BİZLERİ CENNETE DÜÇAR EYLESİN
23 Ocak 2023 04:05

YA LAĞIM! YA HİRA!
25 Aralık 2022 04:05

AHLAKİ GÜZELLİKLERİN MENBAÎ (S.A.V.)
04 Ekim 2022 04:05

YOKSA ZİNNUREYN LAKABINI ALABİLİRMİYDİ HZ.OSMAN BİN AFFAN (R.A.)
10 Eylul 2022 04:05

ÜÇ ÖLÜ DİRİLİRSE ÜLKE VE VATAN DİRİLİR
04 Ağustos 2022 04:05

SELÂ OKUYANLARIN, BELA OKUYANLARI YENDİĞİ UNUTULMAYAN DESTAN
17 Temmuz 2022 04:05

İBRAHİMİ FEDÂ, İSMAİLİ VEFÂ UDHİYYESİ
06 Temmuz 2022 04:05

GÖNÜL DOSTLARIM VE MOLLA GÜRÂNİ HZ.LERİ
21 Mayıs 2022 04:05

İLAHİ LÜTUF VE İKRAM GECESİ
27 Nisan 2022 04:05

HEDİYELERLE KALP KAPIMIZI ÇALMAKTA OLAN MİSAFİR
01 Nisan 2022 04:05

DAREYN HAYATIMIZ GÜNAHLARDANBERAAT OLSUN
16 Mart 2022 04:05

ÇAY İLE İNSANLARIN GÖNLÜNÜ ISITAN ÖNDER
25 Şubat 2022 04:05

ŞEREFYAB OLDUĞUMUZ REGAİP KANDİLİ
02 Şubat 2022 04:05

SAHİDEN BİZLER OKÇULAR TEPESİNİ TERKETTİK
13 Aralık 2021 04:05

39 YIL HATIRI OLAN ÇAY VE ÇÖP
20 Kasım 2021 04:05

O Kİ, (S.A.V.) ÂLEMLERE RAHMET
18 Ekim 2021 04:05

ADANMIŞ DİN HİZMETKÂRLARI
02 Ekim 2021 04:05

BİZİ HELAK ETME ALLAH’IM
05 Ağustos 2021 04:05

İSMİ ANILINCA CİĞERLERİMİZDEN DUMANLARIN ÇIKTIĞI AKSA VE KUDÜS.
21 Mayıs 2021 04:05

ELVEDA EY EVVELİ RAHMET, ORTASI MAĞFİRET, SONU İSE ATEŞTEN AZAD AYI RAMAZAN
07 Mayıs 2021 04:05

KUR’ANIN DOĞUM AYI RAMAZAN
12 Nisan 2021 04:05

GAYEMİZ TOPRAKTAN GELİP ÇAMURLAŞMADAN GİTMEK OLSUN
16 Aralık 2020 04:05

EFENDİM (S.A.V.)’E ARZUHALİM
29 Ekim 2020 04:05

ADANMIŞ DİN GÖREVLİLERİN GÜNLERİ MUHAMMED (S.A.V.)’İ OLSUN.
01 Ekim 2020 04:05

İBRAHİMİ FEDÂ, İSMAİLİ VEFÂ ŞİÂRI
23 Temmuz 2020 04:05

GELİN BU RAMAZANDA ŞU ‘ÜǒLERİ UYGULAYALIM
09 Temmuz 2020 04:05

BAHAR HAREKETİ DÜNYAYA BAHAR OLSUN
09 Temmuz 2020 04:05

AİLE İÇİMİZDEKİ VATANSA; O ZAMAN KORUMALIYIZ 2. BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

AİLE İÇİMİZDEKİ VATANSA; O ZAMAN KORUMALAYIZ
09 Temmuz 2020 04:05

ALİMLER NEBİLERİN VARİSLERİDİR
09 Temmuz 2020 04:05

HÜSEYİN DÜŞTÜ ATINDAN SAHRAYI KERBELAYA
09 Temmuz 2020 04:05

EY İNSANLIK
09 Temmuz 2020 04:05

BATAN GEMİYİ SON TERK EDEN KADİRŞİNASLAR
09 Temmuz 2020 04:05

GELDİN AMMA; GİDİYORSUN.
09 Temmuz 2020 04:05

Yusuf ÇAKICI?
09 Temmuz 2020 04:05

YARIN YÜZ YÜZE BAKACAK YÜZÜMÜZ OLSUN!.. 1.
09 Temmuz 2020 04:05

Yarın yüz yüze bakacak yüzümüz olsun!..2. BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

EFENDİM (S.A.V.)?E ARZUHALİM!
09 Temmuz 2020 04:05

EFENDİM (S.A.V.)?E ARZUHALİM! -2-
09 Temmuz 2020 04:05

ÇİZMEDEN DAHA KİRLİ VE KARA İNSANLAR!
09 Temmuz 2020 04:05

ÇİZMEDEN DAHA KARA İNSANLAR!(2.BÖLÜM)
09 Temmuz 2020 04:05

MEDENİYET VE DİYALİZ AYI RAMAZAN
09 Temmuz 2020 04:05

BAYRAM O BAYRAM OLA!
09 Temmuz 2020 04:05

OYUMU HAKDAN YANA KULLANDIM
09 Temmuz 2020 04:05

ÇİZMEDEN DAHA KİRLİ VE KARA İNSANLAR! 3.BÖLÜM)
09 Temmuz 2020 04:05

İBRAHİMİ HATIRA UDHİYYE (KURBAN)
09 Temmuz 2020 04:05

MUHARREM VE AŞURE
09 Temmuz 2020 04:05

GÖKTEKİ YILDIZLARDAN HZ. AMMAR (R.A.) 1.BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

GÖKTEKİ YILDIZLARDAN HZ. AMMAR (R.A.) 2.BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

KULUMUN KULUYLA 2015?E MERHABA ETMEYELİM 1.BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

KULUMUN KULUYLA 2015?E MERHABA ETMEYELİM!2.BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

SANKİ ÖLDÜK!.. KURTULAN MI VAR!
09 Temmuz 2020 04:05

SANKİ ÖLDÜK!.. KURTULAN MI VAR!
09 Temmuz 2020 04:05

EFENDİM (S.A.V.)?E ARZUHALİM!
09 Temmuz 2020 04:05

HZ.MEVLANA?NIN BUYURDUĞU GİBİ!..
09 Temmuz 2020 04:05

HAYATIMIZ RABBİMİZE MİRAÇ OLSUN!
09 Temmuz 2020 04:05

HZ.MEVLANA?NIN BUYURDUĞU GİBİ!..
09 Temmuz 2020 04:05

BENDE BİR BABAYIM AMMA!
09 Temmuz 2020 04:05

VE ÖLÜRKEN! ASLA!
09 Temmuz 2020 04:05

?İNSAN? LIK ÖLDÜ GALİBA!
09 Temmuz 2020 04:05

?İNSAN? LIK ÖLDÜ GALİBA 2. BÖLÜM!
09 Temmuz 2020 04:05

İNSAN ?LIK? ÖLDÜ GALİBA 3. BÖLÜM!
09 Temmuz 2020 04:05

HEM KİTAPSIZ! HEM DE ŞUURSUZ FERT OLMAYALIM!
09 Temmuz 2020 04:05

HEM KİTAPSIZ! HEM DE ŞUURSUZ FERT OLMAYALIM! 2.BÖLÜM.
09 Temmuz 2020 04:05

YA TUBA AĞACI YA ZAKKUM ÇALISI.
09 Temmuz 2020 04:05

YA TUBA AĞACI YA ZAKKUM ÇALISI 2. BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

BENİM ANNEM 365 GÜNÜ HATIRLANAN BİR VARLIKTI RAHMETLE YÂD EDİYORUM!
09 Temmuz 2020 04:05

BİR BABA OLARAK YÜREĞİM YAŞLIDIR! YA SİZİN!
09 Temmuz 2020 04:05

BAYRAM O BAYRAM OLA!
09 Temmuz 2020 04:05

İBRAHİMİ YÜRÜYÜŞE NEDEN MÜSAADE EDİLMEDİ ACABA???
09 Temmuz 2020 04:05

DUYUFUR RAHMAN (ALLAH'IN MİSAFİRLERİ)
09 Temmuz 2020 04:05

NE HAYALLERLE NELERİ GÖRDÜM!
09 Temmuz 2020 04:05

NE HAYALLERLE NELERI GÖRDÜM!2.BÖLÜM
09 Temmuz 2020 04:05

BENCE DİN HAYATIN HAYATIDIR
09 Temmuz 2020 04:05

‘MABET’, ‘OKUL’ ve ‘ÇARŞI’ SİZCE NE MANA TAŞIR!
09 Temmuz 2020 04:05

BİR YANLIZLIK ADINA
09 Temmuz 2020 04:05

“SELÂ, EZAN VE MİLLET”
09 Temmuz 2020 04:05

GELİN AĞLANACAK HALİMİZE AĞLAYALIM.
09 Temmuz 2020 04:05

İLK ÖĞRETMENİM HZ.MUHAMMED MUSTAFA (S.A.V.)
09 Temmuz 2020 04:05

SAPANLA, KINALI KUZULARIN KORUDUĞU KUDÜS!
09 Temmuz 2020 04:05

YEMEZLER EY SAHTE VATAN SEVİCİLERİ
09 Temmuz 2020 04:05

KİM KİMDEN SORULACAK
09 Temmuz 2020 04:05

ORUÇ BİZİ TUTSUN
09 Temmuz 2020 04:05

KİM KİMDEN SORULACAK
09 Temmuz 2020 04:05

İSLAM AÇIK BÜFEDİR AL ALDIĞIN KADARINI
09 Temmuz 2020 04:05

BU GÜN BENİM DOĞUM GÜNÜMMÜŞ. (1963-2019)
09 Temmuz 2020 04:05

HOŞ GELDİN DİYALİZ AYI RAMAZAN
09 Temmuz 2020 04:05

Tüm Yazılar