BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Sanırım Bozkırın Asarlık kasabasında idi. Beldenin Belediye Başkanı ile Ali İhsan isimli şahıs arasında siyasi çekişme vardı.

Belediye Başkan' ının adamları 2 katlı evin damına çıkarak 8 kilo 800 gram büyüklüğünde bir kaya parçasını Ali İhsan ' ın kafasına atmışlardı.

Ali İhsan sonradan İstanbul'a göç etmiş kendisi ile Bozkırlılar pikniğinde tanışmıştım .

İstanbul da kemer imal ediyordu.

Taşın etkisi ile Ali İhsan 'ın kafasında çökme kırığı oluşmuş, hayati tehlikede anlattığından  sanık veya sanıklara adam öldürmeye teşebbüs suçundan 10 yılı aşkın süre  bir Ağır hapis cezası vermiştik.

 Aradan epey süre geçmişti,Ali İhsan kendisinin kafasına taş attırdığını düşündüğü Asarlık Belediye Başkanı 'nı Bozkır çayının köprüsünde rast getirir,50 NC marka kamyoneti üzerine sürerek çarpar.

Ali İhsan bu sefer adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanır. Belediye Başkanı bu olayda hayati tehlike geçirmediğinden, Ali İhsan yaralama kastı ile çarptığından 5 sene civarında bir ceza aldı. 50 NC kamyonu da müsadere ettik. İstanbul da sorduğumda Ali İhsan bu kamyoneti maliyeden ihale ile satın almıştı. Kafasının üst tarafında hiç kemik yoktu.

 Kafası yumuşacıktı. Kendisi bu olaylardan pişmanlık duyuyordu.

Verdiğim kararları da adil olduğunu söylemişti.

Haftaya Kuzören köyünde ki 80 yaşındaki bir bayanın, Kan gütme saiki ile üç kişiyi öldürtmesini

 anlatacağım.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.