31 Mart 2026, Salı
00:25
23.07.2025

İstanbul’da Görev Şehidi: Karamanlı Polis Memuru Mustafa Aydın Şehit Oldu

Polis - Adliye
İstanbul’da Görev Şehidi: Karamanlı Polis Memuru Mustafa Aydın Şehit Oldu
İstanbul Havalimanı Şube Müdürlüğü kadrosunda görevli Karamanlı polis memuru Mustafa Aydın, geçirdiği trafik kazası sonucu şehit düştü. Acı haber, memleketi Karaman’ı ve emniyet teşkilatını yasa boğdu.

Kaza Sabah Saatlerinde Meydana Geldi

Olay, 30 Mart 2026 sabah saatlerinde İstanbul’da gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre, içerisinde polis memuru Mustafa Aydın’ın da bulunduğu polis servis aracı kaza yaptı. Kazada ağır yaralanan Aydın, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince derhal hastaneye kaldırıldı.

Tüm Müdahalelere Rağmen Kurtarılamadı

Hastanede yoğun bakıma alınan Mustafa Aydın, doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Şehadet haberi, Karaman’ın Sarıveliler ilçesi, Küçük Karapınar Mahallesi’ndeki baba ocağına ulaştı. Ailesi ve yakınları aldıkları haberle büyük bir üzüntü yaşadı.


Cenaze Programı Netleşti

Şehit polis memuru Mustafa Aydın’ın son yolculuğuna uğurlanacağı yer ve zaman belli oldu:

  • Tarih: 31 Mart 2026 (Yarın)

  • Vakit: İkindi Namazı

  • Yer: Fatih Camii

  • Defin: Edirnekapı Şehitliği


Başsağlığı Mesajları

Sarıveliler Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Merhuma Allah’tan rahmet; başta kıymetli ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, emniyet teşkilatımıza ve aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun."

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı