AK Parti Bozkır İlçe Teşkilatı’nda bayrak değişimi sinyali. Uzun süredir ilçe başkanlığı görevini yürüten Hasan Hıncal, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek görevinden ayrıldığını duyurdu.
Sağlık Sorunları Nedeniyle Veda
Hasan Hıncal, yaptığı açıklamada görev süresi boyunca Bozkır için özveriyle çalıştıklarını ancak yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle bu bayrağı devretme kararı aldığını belirtti. Hıncal’ın istifası, hem parti teşkilatında hem de ilçede üzüntüyle karşılandı.
Teşkilattan Teşekkür Mesajı Bekleniyor
Hıncal’ın istifasının ardından AK Parti Konya İl Başkanlığı’nın kısa süre içerisinde yeni bir atama veya vekalet süreci başlatması bekleniyor. Hıncal’ın görev süresi boyunca ilçedeki projelerde aktif rol aldığı ve teşkilat disipliniyle tanındığı biliniyordu.
