14 Aralık 2025, Pazar
02:12
23.07.2025

Konya’nın Derbent ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki İsmail hayatını kaybetti.

Polis - Adliye
Konya’nın Derbent ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında 22 yaşındaki İsmail hayatını kaybetti.

Konya’da bir genç daha trafik kazasında hayatını kaybetti. Kaza, Derbent ilçesine yaklaşık 9 kilometre mesafede meydana geldi. 
22 yaşındaki İsmail Keskin’in kontrolünü kaybettiği araç devrilerek yoldan çıktı. Keskin, olay yerinde yaşamını yitirdi.
İddiaya göre; bir soğutma firmasında çalışan İsmail Keskin, tamir işi için Derbent'e gitmek üzere yola çıktı. Ancak henüz ilçeye varmadan, aracının devrilmesi sonucu feci şekilde can verdi.
Jandarma ekipleri, kazanın ardından olay yerinde incelemelerde bulunurken, Keskin’in cansız bedeni morga kaldırıldı.
Genç yaşta hayatını kaybeden İsmail Keskin’in cenazesinin Ilgın’da öğle vakti toprağa verileceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı