BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 Şahsım Karaman ın kazımkarabekir ilçesindenim . Annem ve babam bu ilçede ikamet etmekte idiler . İlçemiz.  Seydişehire Bozkır üzerinden 130.km uzaklıkta idi  

. Ailem ise orada oturanların hepsinin tanıdığı ve kolaylıkla ulaşabileceği misafirperver  bir aile idi  .

Bozkır ın şimdi hatırlamadığım bir köyünde ise bir kadın köyde öğretmenlik yapan ve ırza tasaddi amacı ile evine giren kocasının da akrabası olan bir  öğretmeni bıçaklayarak öldürmüştü. Kadın başta tutuklu idi . İlk duruşmada olay yeri olan köydeki evde keşif yapmaya karar vermiştik.

 Kadın ırz ve namusuna yönelik tecavüzden dolayı öğretmeni  öldürdüğünü itiraf ediyordu . Öğretmenin yaşlı ,başlı sakallı amcaları ise failin tek başına kadın olmadığını ,öldürenlerin kadının yakınları erkekler olduğunu söylüyor,ancak somut elle tutulur gözle görülür bir delil ve fail göstermiyorlardı.  O konuda araştıracağımız bir delil yoktu. Bozkırın bir köyüne keşfe gitmiştik.

Olayın tek bilgi sahibi olan mağdur kadını da keşfe götürmüştük . Kadın jandarmanın arasında benim paltomdan tutarak samimi şekilde sıcağı sıcağına olayı  anlatıyordu. akşamleyin  eşinin kahveye gittiğini,çocukları ile evde yatıyor olduğunu ,uyuduklarırını,yatakta kocası olduğu sandığı bir kişinin ellerinin üzerinde gezdirdiğini,kocası sandığı kişiye Ali  git öteye dediğini,baktığında bu kişinin kocası olmadığını,kocasının akrabası olan köy öğretmeni olduğunu anlayınca,öğretmene çocukların yanında olmaz ,dışarı çıkalım dediğini,kendisini mutfağa çektiğini,mutfakta fırsatını bulup eline geçirdiği mutfak  bıçağı ile öğretmenin sırtına vurduğunu,öğretmenin sırtında bıçak olduğu halde dışarı kaçtığını,karda fazla gidemediğini,kan kaybından karın içerisine düştüğünü anlatmıştı. Keşifte kadının anlattığını doğru bularak meşru müdafaa şartları içerisinde ölümün meydana geldiğine  kanaat getirerek  kadınının  keşifte tahliyesine karar vermiştik.  Davamını haftaya anlatacam.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.