BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Prof Recep abinin bir kızı bir oğlu var

Kendisi yukarıda gördüğünüz fizik tedavi uzmanı Dr İnci Aydilekle evli.  Kayınvalidesi de zamanın çocuk doktoru idi.kayınpeder ise ziraat mühendisi idi. Eşlerin tanışmasını ayrı bir yazımda anlatacam   .  

Ancak burada bir tatlı anımı  anlatmadan geçemeyeceğim. Eşi ve annesi nişan için geldiklerinde Veli dedem kendilerine koyunlar kesmiş müthiş ağırlamıştı.  Kayınvalide dindar olduğu için dedemle çok iyi anlaşmışlardı. Uzun süre rahmetli dedemle Arap yazısı ile birbirleri ile mektuplaşmışlardı. Oğlan Ahmet Zonguldak Ereğli Anadolu  lisesinde benim önemli bir davalarında avukatlığını yaptığım doktor teyzesi ve  makine mühendisi eniştesinin yanında okudu. Bu yıllar fetöcülerin zengin ve memur çocuklarına fazla bulaştığı yıllar .

Çocukta bir değişiklik yaşanmaya başlanır. ,çok gayet uyumlu giyinen annesinin eteğine karışmaya ,fetöcüler babasından haraç isterler.  Recep abi oğlanı çeker   . Len oğlum Müslüman ol dedik ama bu kadar Müslümanlık biraz fazla diye sıkıştırarak1 fetcülerin elinden oğlanı alırlar  . Ahmet şu anda Amerikan ın bir şehrindeki bir1 üniversitede su altı yapıları konusunda1 prf.dr.    Kanal İstanbulu bir kısım su altı yapılarının projesinde çalıştı.  Bir süre Antalya'daki bir özel üniversitenin dekanlığını yaptı.  Dünyanın her tarafında konferanslar veren tam bir dünya vatandaşı.   AsLI BURSALI OLAN Ailesinin kanadada yaşadığı bir tatlı gelinle evli. Bir kızı bir oğlu var. Ahmet şu anda Türkiye hizmet sunan Amerika'daki bir dernek başkanı.  İnci yengenin amcası bir zamanlar C.H.P  Gümüşhane senatörlüğü yapan şair Şinasi Özdenoğludur.  Haftaya çiftlerin tanışma hikayesini anlatacam

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.