BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

H.P  Genel başkanı olan,millici olduğu için bazı hainlerce (FETÖCÜ  HAİNlerce) bir kaset darbesi ile devrilen DENiZ Baykal 'In kızı tıp profesörü  Aslı Baykal  Türkiyede son yıllarda Sağsol ,laik Anti laik,Alevi-sunni,Türk-kürt ayrımı ve çekişmesi kalktı. MİLLİ-GAYRİMİLLİ ayrımı oluştu. Ben ise milliciyim. Türk devletinden yanayım. Türk milletinden tarafım diye noktayı koydu. Aslı Baykal bu görüşleri ülkemize yönelik P.K.K saldırıları ile örtüşüyor.  Benim ölçüm partilerin görüşleri sığ görüşleri değildir. Türkiyenin

 Ve Türk milletinin çıkarlarıdır. Nasıl bir Amerikalı  Amerikanın çıkar ve menfaatlerinden  bahis ederse,benim için ölçü Türk Milletinin çıkar ve menfaatleridir Prf .Dr Aslı Baykalın görüş ve düşüncelerine katılmamak mümkünmü.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.