KONYA - Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Konya'da yeni hafta kuvvetli yağışlarla başlayacak. Seydişehir'in de aralarında bulunduğu birçok ilçe, haftanın ilk gününü sağanak yağmurla karşılarken, Hadim ve Taşkent ilçelerinde ise kar görülmesi bekleniyor.
24 Kasım Pazartesi günü etkili olacak sağanakların, özellikle bazı ilçelerde kuvvetli olması ve ani su baskınlarına neden olabilmesi ihtimaline karşı vatandaşlar uyarıldı. Yağışlarla birlikte hissedilir bir sıcaklık düşüşü de yaşanacak.
Yağışların Salı gününden itibaren hafifleyeceği, Çarşamba itibarıyla ise yerini parçalı bulutlu havaya bırakacağı öngörülüyor. Hafta sonuna doğru sıcaklıkların tekrar mevsim normallerinin üzerine çıkması bekleniyor.

