5 Aralık 2025, Cuma
12:49
23.07.2025

Konyalı Şehidimiz Ahmet Yasir Kuyucu’nun Kardeşiyle Son Konuşması Ortaya Çıktı

Polis - Adliye
Konyalı Şehidimiz Ahmet Yasir Kuyucu’nun Kardeşiyle Son Konuşması Ortaya Çıktı
Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşen askeri kargo uçağında şehit olan Konyalı Ahmet Yasir Kuyucu’nun, şehadetten bir süre önce kız kardeşiyle yaptığı konuşma yürekleri sızlattı.

 

Azerbaycan’dan Türkiye’ye dönüş yolunda düşen askeri kargo uçağında şehit olan 20 askerimiz arasında yer alan Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu’nun, vefatından kısa süre önce kız kardeşiyle yaptığı yazışmalar ortaya çıktı.

Kardeşi sabahın erken saatlerinde “Abimm, iyi misin?” diyerek mesaj attı. Şehit Kuyucu, “İyiyim gardaşım, hayır mı? Rüyanı mı gördün?” diye cevap verdi.

Bunun üzerine kız kardeşi, “Evet rüyamda gördüm de çok ağladım. Sabah namazını kıldım hemen sonra. Sen şehit olmuşsun… Uyandığımda da ağlıyordum.” mesajını paylaştı.

Ahmet Yasir Kuyucu ise kardeşini sakinleştirmeye çalışarak, “Hayırlara gelsin gardaşım. Keşke olsa öyle bir şey ama nerdeee… Sırtın açık yatmışsındır belki. Üzülme gardaşım.” diyerek teselli etti.

konyali-sehidimiz-ahmet-yasir-kuyucunun-kardesiyle-son-konusmasi-ortaya-cikti.jpeg

Ancak bu konuşmadan kısa süre sonra Kuyucu’nun da içinde bulunduğu askeri kargo uçağı Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştü ve genç astsubay şehit oldu.

MUSALLA MEZARLIĞI’NDA CUMA NAMAZININ ARDINDAN DEFNEDİLECEK

Hava İkmal Astsubay Kıdemli Çavuş Ahmet Yasir Kuyucu’nun cenazesi, bugün (14 Kasım Cuma) Cuma namazına müteakip Musalla Mezarlığı Namazgahı’nda kılınacak cenaze namazının ardından Konya Şehitliği’ne defnedilecek.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı