Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobilin çarptığı bisikletli Ahmet Ekizer (44) hayatını kaybetti. Ekizer, bugün gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.
Kazanın Detayları
Dün akşam saatlerinde, Beyşehir-Antalya karayolunda bisikletiyle seyir halinde olan Ahmet Ekizer, F.Ö. idaresindeki 44 LC 215 plakalı otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi Beyşehir Devlet Hastanesinde yapılan Ekizer, ardından Necmettin Erbakan Üniversitesi (NEÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Cenaze Töreni Yoğun Katılımla Gerçekleşti
Ahmet Ekizer için bugün öğle namazını müteakip Seydişehir Selçuk Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törene; Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Yılmaz, AK Parti Konya Milletvekili Hasan Ekinci, Selçuk Üniversitesi ve Konya sağlık camiasından mesai arkadaşları ile Seydişehir'den çok sayıda seveni katıldı. Merhum, dualar eşliğinde Akyol Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Bisiklet Tutkunu Bir İsimdi
Konya İl Sağlık Müdürlüğü Destek Hizmetleri Başkanı olarak görev yapan ve kısa süre önce Selçuk Üniversitesi'ne atanan Ahmet Ekizer, bisiklet sevdasıyla tanınıyordu. 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen Türkiye Bisiklet Turu organizasyon ekibinde yer alan Ekizer, Konya'dan bisikletiyle ailesini ziyaret etmek için yola çıkmıştı.
Sevenleri Yasta
Ekizer'in vefatı, ailesini, dostlarını ve tüm Seydişehir halkını derinden üzdü. Merhuma Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Mekânı cennet, ruhu şad olsun.
(Kaynak: Seydişehir Haber)

