5 Aralık 2025, Cuma
12:52
23.07.2025

Yeniden Refahta Çumra İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin tamamı istifa ettiklerini duyurdu.

SİYASET
Yeniden Refahta Çumra İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin tamamı istifa ettiklerini duyurdu.
Yeniden Refah Partisi Konya’da yapılan atama teşkilatı karıştırdı. İl Başkanlığı görevine Hasan Yel’in getirildiğine dair açıklama sonrası Çumra İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin tamamı istifa ettiklerini duyurdu.

Yeniden Refah Partisi Genel Merkezi, Konya İl Başkanlığı görevine Hasan Yel’i atadı. Resmi açıklama sonrası teşkilat karıştı ve istifalar birbiri ardına geldi.

Çumra İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyelerinin tamamı istifa ettiklerini duyurdu.

İstifa açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

“Saygıdeğer Çumralı hemşehrilerimiz. Desteklerinizle geldiğimiz bu noktada sizlere yaraşır bir şekilde dimdik ayakta durduk ve duruşumuzu hiçbir zaman bozmadık. Bu duruşumuzun bir gösterisi olarak; geçtiğimiz günlerde Yeniden Refah Partisi Konya İl Başkanlığı temayül yoklaması yapılmıştır. Bugün gelinen aşamada herhangi bir teşkilatta yeri olmayan, görmediğimiz, tanımadığımız ve geçen seçim sürecinde hiçbir yerde bulunmayan bir kişinin il başkanı olarak atandığını öğrenmiş bulunmaktayız. Parti içi demokrasi, temayül, bilinen gelenek ve Milli görüş ruhuna uygun olmayan bu atamaya karşı tepkilerimizi Genel Merkeze giderek dile getirmiş olsakta bu yanlıştan dönülmemiştir.

Bizi buralara layık gören Çumra halkımıza yaraşır bir şekilde dik duruşumuzu buradada sergileyerek tepeden atama bir başkanı kabul etmediğimizden dolayı Yeniden Refah Partisi Çumra İlçe Teşkilatı ve Belediye Meclis Üyeleri olarak Yeniden Refah Partisinden istifa etmiş bulunmaktayız. Çumra’nın evlatları olarak seçim öncesi ve seçim sonrası verilen sözlerin arkasında durarak hiçbir partiye bağlı kalmadan bağımsız bir şekilde Çumra'mıza hizmet etmeye devam edeceğiz.”

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı