6 Aralık 2025, Cumartesi
10:48
23.07.2025

ETİ AŞ ÇALIŞANLARA %15 İYİLEŞTİRME YAPTI

Ekonomi
ETİ AŞ  ÇALIŞANLARA %15 İYİLEŞTİRME YAPTI

Eti A.Ş. ile Özçelik İş Sendikası arasında imzalanan toplu sözleşme ile yılsonu enflasyon artışı kadar ücrette alacak olan işçilere yılsonu gelmeden zam yapıldı. Enflasyondaki yüksek oranlı artışın sürmesi, çalışan kesimin alım gücünü önemli miktarda düşmesine neden oldu. Sendikanın hayat pahalılığı nedeniyle ücretlerde iyileştirme istemesi üzerine yılsonu enflasyon artışından düşmek üzere ikinci altı ayda %15 lik bir iyileştirme yapıldığı öğrenildi.
 Özçelik İş Sendikasının üyelerine  görderdiği  Mesajda 

Eti Alimunyum'un Kiymetli Calisanlari, 
Degerli Uyelerimiz,
Gunumuz agir gecim kosullarini goz onunde bulundurarak, Genel Baskanimiz Yunus Degirmenci'nin talebi dogrultusunda isveren tarafiyla yapilan cesitli girisim ve gorusmeler neticesinde, yilbasinda ucretlerinize yapilacak zamdan mahsuplasmak uzere, 1 Temmuz 2024 tarihinden itibaren almakta oldugunuz ucretlerinize yuzde 15 oraninda iyilestirme yapilmistir.
Bu surecte buyuk emekleri ve katkilari olan Genel Baskanimiz Yunus Degirmenci basta olmak uzere isveren ve isveren vekilleri ile siz degerli uyelerimize tesekkur ediyor, iyilestirmenin tum taraflara hayirli olmasini diliyoruz. 
Ozcelik-Is Sendikasi Seydisehir Sube Baskanlig

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı