5 Aralık 2025, Cuma
19:32
23.07.2025

KETENLİ'DE ABDULKADİR ÇAT RÜZGARI

SİYASET
KETENLİ'DE ABDULKADİR ÇAT RÜZGARI

Demokrat Parti Belediye Başkan Adayı Abdulkadir Çat seçimlere 10  gün kala Ketenli'ye çıkarma yaptı. 
Teravih Namazı'nın akabinde mahallelilere hitap eden Çat Ketenli Mahallesi'nin problemlerini bildiklerini ve çözümlerini anlattı. 

İlçemiz sınırları içerisinde bulunan 55 mahallenin Belediye imkan ve hizmetlerinden eşit ve adil bir şekilde yararlanacağından bahseden Abdulkadir Çat, Ketenli'ye doğal gaz sözünü yineledi. Ketenli'ye kurulması planlanan Makina Üssü ile çevre mahallelerin belediye hizmetlerinden hızlı ve yerinde yararlanacağının üzerinde önemle duran Çat, mahalle içindeki yol ve kaldırımların düzenlenmesi başta olmak üzere yayla yolları ve şenlik alanı yollarının düzenlenerek modern bir hale getirileceğini söyledi.

Mahallede bulunan Sağlık Ocağı probleminin yakinen takipçisi olacağınıda vurgulayan Çat, mahalleye çok amaçlı bir düğün salonu yaparak gelirlerinden de öncelikli olarak cami ihtiyaçlarının karşılanacağını  söyledi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı