5 Şubat 2026, Perşembe
12:55
23.07.2025

SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI KAMUOYUNA

EĞİTİM
SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI  KAMUOYUNA
SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI OLARAK
İLÇEMİZ KAMUOYUNA SAYGIYLA BİLDİRMEK İSTERİZ Kİ;

İlçemizde bulunan ilçemiz basın mensubu olarak kendini tanıtan bir ‘habercimizin’ TOBB tarafından komşumuz Beyşehir İlçemize Beyşehir Ticaret ve Sanayi Oda’mızın girişimleri ile bir okul yapıldığını Seydişehir de neden böyle bir çalışmanın olmadığını ima ederek asılsız, bilgisiz, bilinçsiz kötü niyetli bir haber yapması üzerine kurumumuz bu basın açıklamasını yapmagereğiduymuştur.

Birliğimiz himayesinde TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ BAŞKANIMIZ SN. M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU öncülüğünde ülkemizin dört bir yanına sayısız hizmet binası, okul, eğitim merkezleri vb. kurumlar yapılmaktadır. SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak tüm yapılanlardan gurur duyarız.

Gelelim ilçemizden habersiz habercimizin yazısına;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sn. M.Rifat Hisarcıklıoğlu Bey’in ilçemizi ziyareti sırasında yapımına söz aldığımız okul inşaatımızın 13.07.2023 tarihinde Sözleşmesi yapılmış ve şuana kadar %80 i tamamlanmıştır. Kötü niyetli kişilerin yapılanı görmeden araştırmadan yazdıkları, kurumumuzu ve bu işe emek verenlerimizi derin üzüntüye sokmuştur. Kurum yöneticilerimiz ve çalışanlarımız olarak gücümüzün yettiğince hatta daha fazlasını da çabalayarak İlçemize vatanımıza vatandaşlarımıza faydalı işler yapmaya devam edeceğiz. İnşaatı tamamlanmak üzere olan okulumuzu görmek yerinde incelemek isteyen herkes Cumhuriyet İlköğretim okulu eski girişi tarafından girerek inşaat alanımızı ziyaret edebilir. Çünkü biz ilçelere bu yatırımlar başladığı zamanSn.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun tenzipleri ile ilk yatırımı alan ilçelerden bir tanesiyiz.

Doğruyu görmek, doğruyu yazmak, doğru adam olmak için çabalayana doğruya ulaşmak çok kolaydır. Niyeti kötü olana, dünyevi çıkarlar için yanlış yollara girene anlatılacak söylenecek çok kelam bulamıyoruz. Etrafında yapılanları görmeden sorumsuzca mesnetsizce yazılar yazarak, bölgemizde mevcut imkanları dahlinde güçleri yettiğince faydalı olmaya çalışanlara çabalayanlara, faydanız değil zararınız olur sayın “haberci”. İmalı yazılar yazmak yerine ne yapabilirim, nasıl faydalı olabilirim diye düşünebilen birileri olmalı etrafımızda ki bizlerde bu destekle daha çok azimle çalışalım.

Üyelerimizden aldığımız gücümüzle SEYDİŞEHİR TİCARET VE SANAYİ ODASI olarak bölgemiz için faydalı olacak her projeye, her fikre, her çalışmaya tüm gücümüzle öncü olmaya destek olmaya devam edeceğiz. Güzel ilçemizde çok daha güzel şartlarda hep birlikte yaşayabilmek için daha çok çalışmalı fikir üretmeli gayret göstermeliyiz. İlçemizin gelişimi için kim bir çivi çakıyorsa Allah ondan razı olsun.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı