1 Nisan 2026, Çarşamba
23:13
23.07.2025

Karamanda 17 gündür kayıptı, inşaatta ölü bulundu

Polis - Adliye
Karamanda 17 gündür kayıptı, inşaatta ölü bulundu
Karaman'da 17 gündür kayıp olarak aranan Turgut Biçer, bir inşaatın temelinde ölü bulundu.

Olay, saat 14.00 sıralarında Üniversite Mahallesi Prof. Dr. Halil Cin Caddesi üzerinde bulunan bir inşaatta meydana geldi.

17 gündür kayıptı, inşaatta ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre, bir kişinin inşaatın temelinde hareketsiz bir şekilde yattığını gören vatandaşlar, durumu hemen polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, yaptıkları incelemede şahsın daha önceden öldüğünü ve 17 gündür kayıp olarak aranan Turgut Biçer (53) olduğunu belirledi.

17 gündür kayıptı, inşaatta ölü bulundu

Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Turgut Biçer'in cansız bedeni kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için otopsi yapılmak üzere Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Turgut Biçer'in 17 gün önce Tapduk Emre Mahallesindeki evinden ayrıldığı ve geri dönmemesi üzerine yakınlarının polise kayıp başvurusunda bulunduğu öğrenildi.

17 gündür kayıptı, inşaatta ölü bulundu

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı