1 Nisan 2026, Çarşamba
18:51
23.07.2025

Konya’da 8 milyon liralık dev operasyon! 16 kişi gözaltında...

Polis - Adliye
Konya’da 8 milyon liralık dev operasyon! 16 kişi gözaltında...

Konya’da Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerinin operasyonları sürüyor. Polis ekipleri Konya merkez ve bazı ilçelerde gerçekleştirdiği operasyonlarda 16 şüpheli hakkında adli işlem başlattı.

Konya Emniyeti’ne bağlı KOM ekipleri Karatay, Selçuklu, Karapınar ve Seydişehir ilçelerinde tespit edilen bazı iş yerleri ve şüpheli araçlara yönelik operasyon gerçekleştirdi. Yapılan aramalarda gümrük kaçağı olduğu belirlenen 1 adet çekici, 4 bin 870 adet kozmetik ürün, 71 kg nargile tütünü, 500 bin adet boş makaron, 276 adet elektronik sigara,  46 adet cep telefonu, 15 adet ruhsatsız tabanca ve çok sayıda lazer epilasyon, kompresör, harddisk ve cep telefonu aksesuarı gibi elektronik cihaz ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünlerin piyasa değerinin yaklaşık 8 milyon TL olduğu belirlendi. Operasyonlarda gözaltına alınan 16 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı