14 Aralık 2025, Pazar
08:11
23.07.2025

ÇATMAKAYA’DA GÜNEŞ

EĞİTİM
ÇATMAKAYA’DA GÜNEŞ
Seydişehir'e 29 kilometre uzaklıkta bulunan Çatmakaya Mahallesi'nde yaşayan Ali ve Havva Pomay çiftinin, 3 çocuğundan biri olan Emine Nur Pomay, ÖSYM tarafından açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, büyük bir başarıya imza atarak,Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazandı.

Pomay, ilkokul yıllarından beri ailesine katkı sağlamak amacıyla köy işlerine yardım da bulunurken sınavlara hazırlandı. Mahmut Esat Anadolu Lisesinden mezun olan ve mezun yılında Güneş Özel Öğretim Kursundan eğitim desteği alan Pomay, 17- 18 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilen ve geçtiğimiz hafta açıklanan YKS yerleştirme sonuçlarında, tıp fakültesini kazanarak hem ailesine hem Güneş Özel Öğretim Kursuna büyük mutluluk yaşattı.

        Pomay, Çatmakaya Köyü’nden ilk Tıp Fakültesini kazanan öğrenci olmanın ve hedefine ulaşmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. Pomay ailesi Güneş Özel Öğretim Kursu Müdürü, öğretmenleri ve çalışanlarına teşekkür etti.

        Güneş Özel Öğretim Kurucu Müdürü İsmail Saylam: öğrencinin yıl boyu 29 km’lik yoluher gün katedipzorlu bir mücadele vererek tüm ders ve denemelere katılımının tam olduğunu, bu açıdan başarısının daha kıymetli olduğunu söyledi.
Pomay ailesini evinde ziyaret edip tebriklerini iletti.

       

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
Alt Banner Reklamı