25 Mart 2026, Çarşamba
14:47
23.07.2025

Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı

Polis - Adliye
Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı
Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldırı

Konya'nın Ereğli ilçesinde, silahlı saldırıya uğrayan kuyumcu dükkanının sahibi, hastaneye kaldırıldı.

Konya'da iş yerini açan kuyumcuya silahlı saldır

Olay 09.30 sıralarında Ereğli ilçesi Boyacıali Mahallesi Dr. Faruk Sükan Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda yaşandı.

Edinilen bilgiye göre, bir otomobilden inen kimliği henüz belirlenemeyen şüpheli, kuyumcu dükkanını açmak için gelen Tamer Çavdar'ı (56) pompalı tüfekle bacağından vurdu. Şüpheli, daha sonra aracına binerek kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Tamer Çavdar, Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, olay anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde, şüphelinin içinde beklediği aracından inmesi, iş yeri sahibini bacağından vurduktan sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaşması ve iş yeri sahibinin yerde yaralı olarak beklemesi yer alıyor.

Kaçan şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı