KONYA - Konya'nın Beyşehir ilçesinde, miras anlaşmazlığı nedeniyle husumet bulunan iki kardeş arasında çıkan kavgaya aile fertlerinin de karışması sonucu 7 kişi yaralandı. Olayın ardından polis, hem Beyşehir hem de Seydişehir'de geniş güvenlik önlemleri aldı.
Olay, dün Beyşehir'in Dalyan Mahallesi'nde bir kahvehane önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.Ç. ile kardeşi M.Ç. arasında iş yeri önünde başlayan tartışma, kısa sürede fiziksel bir kavgaya dönüştü. Tarafların aile fertlerinin de kavgaya dahil olmasıyla olay büyüdü.
Yaşanan arbede sonucu iki kardeş ve ailelerinden toplam 7 kişi yaralandı. Yaralılardan M.Ç. ve yakınları Beyşehir Devlet Hastanesi'ne, diğer kardeş M.Ç. ve yakınları ise Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Olay yerinde silah da kullanıldığı, üç el ateş edildiği öğrenilse de yaralanmaların darp sonucu oluştuğu belirtildi.
Güvenlik önlemi:
Olayın hastane önlerinde sürmesini engellemek isteyen polis ekipleri, hem Beyşehir hem de Seydişehir Devlet Hastaneleri'nin acil servis girişlerinde geniş güvenlik önlemleri uyguladı.
