3 Şubat 2026, Salı
15:24
23.07.2025

MEMURLUKTAN MUHTARLIĞA,

GÜNDEM
MEMURLUKTAN MUHTARLIĞA,

Öğretmenlik,  Eti Alüminyumda  işçilik ve Milli Eğitim Müdürlüğü memuru olmak üzere toplamda 30 yıllık kamu hizmetinden  sonra emekli olan Mevlüt ÇELİK Saadetler Mahallesi Muhtarı oldu.


Mahallesinde ve Milli Eğitim camiasında  sevilen ve çalışkan yüz olarak bilinen  muhtar ile yaptığımız görüsmede; Adalet, dürüstlük ve hoşgörü temelli ilkelere bağlı kalarak tüm Saadetler Mahallesi halkının iyi ve kötü günlerinde yanlarında  olup mahallemi daha iyiye daha güzele götürmek üzere oy veren vermeyen ayrımı yapmadan hizmet etmeye çalışacağını ifade etti.


Halka hizmetin hakka hizmet olduğunu bilen ve yetki alan tüm seçilen yöneticilere başarılar dileyen muhtar Mevlüt ÇELİK sevgi ve saygılarını sunarak Allah yar ve yardımcımız olsun dedi.
 

MANSET_ALTI Reklam Alanı
SOL1 Reklam Alanı
ICERIK_ARASI Reklam Alanı
MOBIL_UST Reklam Alanı
MOBIL_ALT Reklam Alanı
ALT1 Reklam Alanı