BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

AÇIK MANiFOSTO 2  

H.A.D.E.P  oylarına  sulanarak gelinlik kız gibi sırada bekleyen,Libya'da  karabağda ne işimiz var,Karabağa Türkiye savaşmaya suriyeli sığınmacıları gönderdi diye uluslararası topluma jurnal eden , dibimizde ve sınırlarımız kuzey Suriyede  P.K.K devleti kurmak isteyen A.B.D ye arka çıkarak tezkereye olumsuz oy verenlerle  malum zatla bu iş olmaz.

İnandırıcı olmak istiyorsa, Önce hainler Canan Kaptancıoğlu ile,meclise taşıdığı diyarbakırdan aday olsa %1 dahi oy alamayacak ,havasını alacak ,biz ve siz İstanbullu seçmenleri kandıran SezginTanrıkulunun hesabını görmelidir. Gerisi hikaye. T.T.Birliğinin yasal  görevi İNSANLARIN SAĞLIĞINI  geliştirmek ve yükselmektir. T S.KUVVETLERİNİN kimyasal silah kullanıp kullanmadığını açıklamak onun görevi değildir.  

Bu görev siyasilerindir. Cesareti varsa bu konuda konuşacak ve iradesini açıklayacak olan GENEL Başkan Kılınçdaroğludur  .

Türkiyemin varlık yokluk mücadelesine sessiz  kalmak  düşmanların açtığı savaşa ortak olmakla eş anlamlıdır.

Türk milletine karşı yapılan  komploya ortak olmak demektir.

Bazı hainler ucuz kimsayasal silah naraları ile bu konuda çifte standart uygulamaya alışkın uluslararası güçleri Türkiyeye müdahale etmeye sinsice çalışıyorlar .

Bu konuda hepimiz başta Dedeoğlu ailesi olarak  tepki ve direnç göstermeliyiz  ki bu direnç her kesime yayılsın.  

Bu iş siyaset üstü,siyasi düşünceden bağımsız bir iştir. Benim çabam budur.2021 yılında Almanya parlamento üyesi olan yunan asıllı bir milletvekili Yürkiyenin güneydoğuda kimyasal silah kullandığına dair bir önerge vermiştir. Eski solcu şimdi fetocü olan başka bir Almanya milletvekili aynı konuda önerge vermiş ama bu önergeler saçma bulunduğu için Almanya parlamentosunda  ret edilmiştir. Bu hainlerin bizim hainlerden farkı ne.  

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU VE MİMARİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRKE

,Atatürk diyemeyen ,kemal diyen bir Zihniyetle bu iş olmaz.Atatürk ün sağlığında.

TÜRK MİLLETİ VE DEVLETİNE SÖZ geçiremeyen emperyal güçler ,bizlerin bu kutlu direnişi ile bozguna uğrayacaktır inşallah. Devam edecek. Gelecek yazım dedeoğlu ailesinin bazı mensuplarının bu konuya duyarsız kalmasını tatlı tatlı eleştirecek.  Kimse kusura bakmasın

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.