BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


يا من يرى ما فى الضمير ويسمع
أنت المعد لكل ما يتوقع
يا من يرجى للشدائد كلها
يا من إليه المشتكى والمفزع
يا من خزائن رزقه فى قول كن
امنن فإن الفضل عندك اجمع

Ye men yerâ mê fiddamîri ve yesm'u,entelmuaddü likülli mê yutavakkau,ye men yürce lişşedâidi
küllihe,ye men ileyhilmüştekê vel mefze'ü,ye men hazâinü rizkihi fi kavli kün,ümnün fe innelfadla indeke ecmaû.

Ey göğüslerde(ki kalblerde) olup biteni, dönüp dolaşanı ve geçeni gören ve işiten(yüce Allah)! Vuku bulan,vuku bulması muhtemel her olayda yegane dayanak sensin.

Ey bütün şiddetli durumlarda(yardımı) umulan, şikayetlerimizde  ve korktuğumuzda kendisine sığındığımız(Yüce Allah)!

Ey rızkın'ın hazineleri kün(ol) emrine ve fermanına bağlı olan (yüce Allah)! Bana( bize) minnet eyle (lütfundan bol bol maddi ve manevi rızık ver), zira fazl ü keremin tümü,hepsi senin yanındadır.

Yüce Allah gizli açık her şeyi görür ve işitir,vuku bulan bütün olaylarda, şiddet ve zor anlarda dayanağımız yüce Allah'tır.

Herhangi bir korkuya kapılan, ve şikayeti olan kişinin iltica edeceği ancak yüce Allah'tır,bu gibi durumlarda bize yardımcı olan olursa bilelimki bu da Yüce Allah'ın iradesi ve izni iledir.

Yerlerin ve göklerin hazineleri Yüce Allah'ın tasarrufunda olunca kul bu inanç ve şuur içinde Yüce Allah'a yönelmeli ve Ondan istemelidir,
zira yüce Allah'a rağmen hiç bir şey olmaz,olamaz.

Ey ısrarcı bir şekilde dua edenleri seven yüce Allah! Bizleri ve bütün mümin kardeşlerimizi razı olacağın duaları ısrarla,inanarak ve sevabını yalnız senden bekleyerek yapmaya muktedîr ve muvaffak eyle, dualarımızı lütfen ve keremen kabul eyle. Amîn.

Ahmet ÖZKAN 

8 Kasım 2022 Salı

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.