banner161

banner150

BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO


ان الله وملائكته يصلون على النبي يا ايها الذين امنوا صلوا عليه وسلموا تسليما.
Allah ve melekleri peygambere salat ediyorlar; Ey iman edenler, siz de ona salât ve selâm okuyun.
Ahzâb suresi: 56.ayet.

Otellerde bütün kapıları açan bir anahtar vardır,bu anahtara  Master key(Usta anahtar) denir.
İşte O'na salât ve selâm olsun Rasulullah efendimize salât ve selâm getirmek böyle bir şeydir, her derde deva ve her kapıyı yüce Allah'ın izniyle açar.

Ubey b.ka'b'dan r.a, Rasulullaha dedim ki: Ey Allah'ın Rasulü ben çok salât getiriyorum,sana bundan ne kadarını ayırayım? Buyurdu ki: İstediğin kadar,dedim ki dörtte bir? Buyurdu ki: İstediğin kadar, artırsan senin için daha iyi,dedim ki yarısı? Buyurdu ki: İstediğin kadar artırsan senin için daha iyi,dedim ki üçte iki? Buyurdu ki İstediğin kadar artırsan senin için daha iyi,dedim ki: O zaman duamın tümünü( sana salât olarak)  ayırayım,buyurdu ki: O zaman her sıkıntın giderilir ve her günahın affedilir.
Tirmizi : 2457
Ahmed Müsned: 21241.

Zira Resulullah efendimize bir salavat getirene Yüce Allah on defa rahmet eder, Yüce Allah kime de rahmet ederse onun dünya ve ahiret sıkıntılarını giderir.

Ey peygamberine melekleri ile beraber salat eden Yüce Allah! Bizim ve bütün mümin kardeşlerimizin  Rasulullah efendimize getirdiğimiz ve getirecegimiz salât ve selamları Yüce dergahında kabul eyle, bize ölmüşlerimize bütün mümin kardeşlerimize rahmet eyle dünyada ve ahirette sıkıntılarımızı sen gider ya rabbi! Âmin.

Ahmet ÖZKAN

28 Ocak 2022 Cumâ

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner155

banner147