BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

   Saygıdeğer okurlarımız,
       Uzunca bir süredir, insanlara faydalı olabileceğini düşündüğüm, bilgi, birikim, deneyim ve anekdotlarımızı sizlerle paylaşmak istiyordum.
       Rahmetli  Babam'ın uzunca bir süre yatalak hasta olmasından dolayı, acaba bakım veya hizmetlerimizde bir eksik , atladığımız bir durum oluşurmu düşüncesiyle bu isteğimizi rahatsızlık boyunca öteledik.
       Yazı yazmanın günümüz teknolojisinde sağladığı kolaylık ve pratiklikler ile birlikte, yaşadığımız yerleşim yerinin belli bir nüfus ölçeğinde olması,birçok konunun subjektifleştirilebilmesi, politize edilebilmesi ve/veya algılanmasına da yol açabilir.
       Yazılarımızı yazarken, "Büyük kafalar fikirleri, orta kafalar olayları, küçük kafalar kişileri tartışır." Çin Atasözü"nde ifade edildiği gibi, yoğunlukla fikirler üzerinden yazmaya gayret edeceğiz. İstisna olarak, deneyim paylaşımı olarak yazdığımızda, bazı kişi ve olaylardan bahsetmek gerekebilir. Örneğin, 1990 yılında Aydın Sağlık Müdürlüğü'nde çalışırken, Rahmetli Vali Recep YAZICIOĞLU ile çalışmak nasip oldu. Hemde çok yakın çalıştık  Onunla göreve gittiğimde veya görevdeyken olan bir hadiseyi nakleder veya kaleme alırken, konuyu kişiselleştirmek, olaylara indirgemek için, yada Çin Atasözü'nde  belirtilenden  vazgeçtiğimiz için değil, bu tür olayların, topluma veya insanlara faydalı olabileceği kanaati oluştuğundan dolayı yazıp nakledeceğiz.
       Almış olduğumuz eğitim gereği, bazı siyasi ve mali konuları da yazacağız..
       İstemeyerekte olsa, bazen  Zülfiyâre dokunup, insanlarımızı veya siz değerli kardeşlerimizi maksat dışı  incitirsek affola.
       Kalemimizi alıp, çıktık yola çektik Besmele...
       Hamdü sena'lar olsun ki, hayırlısıyla başladık kelâmı kibâr eylemeye...

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.