BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

 

Bu ilçenin kaderini değiştirecek gönüllüler arıyorum? Evet bu ilçenin kaderini değiştirecek ,kötü gidişe dur diyecek gönüllüler arıyorum.

Şehrini seven halkını demiyorum, zira halkı nasılsa bir birini sevmez.

Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada bu İlçe de yaşayanların hepsi ?birbirine çelme takmak için köşe başında, esnaf dükkanlarının önünde ve evlerin önünde birbirini çekiştirmeden diğerinin bacağından asılmadan, yaptığı işi yada yapacağı işe engel olmanın planını kurmaktan başka yaptığımız başka bir şey var mı acaba?.

 

Hep yazdık sorunları dile getirdik ama her seferinde de bir tarafın yanlısı sayıldık. Şükür Konya- Seydişehir yolunun bölünmüş yol olması konusunda çalışmalar yapılıyor ve bir kısmı da bölünmüş yol haline geldi.

Defalarca haber yapmamıza rağmen sadece eriyen asfaltın üzerine kum serilen Konya yolu 35. kilometrede geçtiğimiz ay içerisinde meydana gelen kaza da 2  kişi hayatını kaybetti.

 Aynı bölgede 1 günde ard arda 4 kaza meydana geldi, 2 askeri araç ve bir de görüntü yönetmeninin kullandığı araçlar kaza yaptı.

 Ama biz bunları yazdığımız zaman ise tabiri yerindeyse ?Şehrin Düşmanı? ilan edildik ama bizim içimiz rahat biz gerektiği yerde gereken haberi yapıyoruz.

 

Fısıltı gazetelerimiz ve dedikodu makinelerimiz o kadar güzel işliyor ki ne yapılırsa yapılsın onunla övünmek yerine hep bir yerlerine bir şeyler takmakla meşgulüz.

 İyileri hiç görmeyiz gördüğümüz ise yalnızca o iyilerin içerisinde ki ufak tefek kötüler. Bu gün hangi köşe başına varsanız birinin dedikodusu yapılıyor.

 Hem de öyle ağza alınır sözlerle de değil. İyi yada kötü kimseyi eleştirmek kimsenin haddine değil, hele ki bu konu namus ise.

Bu olaya bir değil onlarca kez şahit oldum. Birçoğu sadece mahalle dedikodusundan ibaret olan bu konuşmalar bazen bir    genç kızın ,bazen bir ailenin felaketine sebep oluyor.

O yüzden  gençlerimiz ilçe merkezinde  sınıf arkadaşı ile , okul arkadaşı ile yan yana  gelmekten  korkar oldular..

Madem çok namus abidesisiniz o çocukların buluşmak için gittikleri izbe yerlere bir çözüm bulmak için uğraşın.

 Bırakın ev önlerinde belediyenin ücretsiz parklarında dedikodu yapmayı da o çocuklara nasıl sahip çıkarız onun için kafa yorun.

Liselerde yapılan araştırmalarda çıkan sonuçları hiç merak ediyor musunuz yada yapılan doktor kontrollerinde çıkan sonuçları hiç araştırma ihtiyacı duydunuz mu?

Sokak ta gezerken kaldırın kafanızı da bir bakın karşınıza gelen öğrencilere.

Bir de düşünün bakalım bundan çok değil 5 yıl öncesinde Seydişehir de ki öğrencileri.

Köşe başlarında dedikodu yapmak yetmiyor.

El ay? a gitmeyi bırakın gezegen satışı yapıyor biz ise hala sokak başlarında dedikodu yapıyoruz.

Şimdilik önümüz de iki önemli dönemeç var, birincisi İl olacak İlçeler bu kez bari Seydişehir İl olmayı başarsın, ikincisi ise hızlı tren.

İlçede şu anda kim ne derse desin işsizlik hat safhada, gençler işsizlikten ne yapacağını şaşırmış durumda.

 İlçenin şu anda ki kaderi ise beklide bu iki şansa bağlı, İl olmaya layık bölgede ki tek ilçede coğrafi konumu ile Seydişehir.

Hızlı trende ise buraya yapılacak gar bir çok hareketliliği beraberinde getirecek umut ediyorum ki bu ilçenin KADERİNİ değiştirecek gönüllüler çıkacak ve yapması gerekip de suya sabuna dokunmadan yatanların yapmadığını yapacaklar ve o yapması gerekip te yapmayanlarda sahiplenecekler. 

Yine de ben o gönüllülerin çıkacağına eminim?

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.