BİST
ALTIN
DOLAR
STERLİN
EURO

Seydişehir Devlet Hastanesi hakkında köşe yazılarına defalarca konu oldu. Eksiklikleri hataları göz önüne sererek düzelmesi için yetkililere çağrıda bulunduk. Bazen karşılığını aldık bazen ise görmezden gelindi? Halbuki Kamuoyu her şeyden haberdardı?

Elbette hastanede her şey kötü gitmiyor. İyi giden şeyler de var. Her ne kadar çalışanları ordan alıp oraya, olmadı şuraya görevlendirseler de, her gün başka bir birimde çalışmak zorunda kalsalar da, Her ne kadar yönetime yakın insanlar hastanede dağıtılan döner sermayeden çeşitli görevler yapıyorlar denilerek her ay fazla para alsalar da (Bu kişiler sürekli aynı kişiler) diğer personel neden böyle deyince hastanenin sitesinde ki liste kaldırılsa da hastanede yine de iyi giden bir şeyler var.

Yapılan haksızlık hiçbir şekilde öyle kalmıyor. Hak eden bir şekilde hak ettiğini almayı başarıyor.

Yazıyı kaleme aldığım sırada e-postama gelen bir mail yazdığımız şeylerin ne kadar doğru ve haklı olduğumuzu adeta doğruluyor. Seydişehir devlet hastanesinde Başhemşire Atamasındaki Haksızlığa yargı son noktayı koydu.

Türk Sağlık-Sen Konya Şubesi'nin açtığı dava sonucunda üniversite mezunu hemşirenin başhemşire olma talebinin reddedilmesi işlemi iptal edildi.

Haberi sitemizden okudunuz, peki nasıl oluyor da hak eden dururken başka biri o göreve getiriliyor?

Getirilir kardeşim burası Seydişehir..!

Hak eden değil arkası olan gelir. Diğer tarafta ise parasını helal olarak kazanmaya çalışan ezilir. Göz doktoru Ziya Şifa? nın başına geldiği gibi.

Ziya hoca Başhekimlikten istifa edip Milletvekili adayı olduktan ve seçilemeyip tekrar hastaneye döndükten sonra yaşamadığı şey kalmadı. En sonunda ise yerleşmeyi düşündüğü Seydişehir? i terk edip gitti.

Seydişehir? e onca doktor ataması yapılıyor peki ama o atanan doktorlar zorunlu hizmet süreleri dolar dolmaz neden tayinini çıkartıp gidiyor yada istifa edip özel hastaneye gidiyor.

Şuanda Seydişehir de o kadar mükemmel bir doktor kadrosu var ki ama sadece şimdilik.

Seydişehir Devlet Hastanesinde görev yapan gerek uzman doktorlar, gerek pratisyen doktorlar gerekse personel vatandaşa davranışları ile gösterdikleri ilgi ve alaka ile takdiri gerçekten hak ediyorlar, tabi bunu söylerken istisnalar kaideyi bozmaz ki o istisnalarda kendilerini çok iyi biliyorlar.

Bölgede ki gerçekten en iyi doktorlar şu an ilçemiz de görev yapıyorlar. Ayrım yapmaksızın hepsi branşların da en iyiler ve en güzel hizmeti vermeye çalışıyorlar onca olumsuzluğa rağmen.

Bu doktorlarımızdan bazılarını şöyle sıralayayım;

Anastezi Uzmanı Kutyar Mısırlıoğlu, 2 farklı hastaya müdahalesini gördüm. Birincisi Belediye önünde trafik kazası geçiren genç diğeri ise suda boğulan çocuk. İkisinde de dakikalarca hayata döndürmek için mücadele verdi ama takdiri ilahi birini kurtardı diğerini ise kurtaramadı. Müdahale sonrası çıktığında ise deyimi yerindeyse kan ter içindeydi.

Beyin Cerrahı Op. Dr. Mehmet Hüseyin Akgül, göreve başladığı günden sonra sadece Seydişehirli değil bölgenin tamamında gelen hastaların dertlerine derman olmaya çalışıyor. Yıllardır yapılmayan bel fıtığı boyun fıtığı gibi bir çok ameliyatı Seydişehir Devlet Hastanesin de yapıyor.

Cildiye Doktoru Hüray Kandemir, her gün yüzün üzerinde hasta muayene ediyor. Güler yüzü davranışı, hasta ile ilgilenmesinin yanı sıra meslekte ki başarısı ile bölge de öne çıkan doktorlarımızın neredeyse başında geliyor.

Yıllardır Seydişehir? e ve Seydişehirliye hizmet eden Dahiliye uzmanımız Salih Kocaoğlu, Genel Cerrahi Uzmanımız Op. Dr. Turgut Ceran ve Göğüs Hastalıkları Uzmanı Deniz Oğuz branşlarında ki uzmanlıkları ile Seydişehir?in vazgeçilmeyen doktorları oldular.

Yakın zamanda tayin olmasına rağmen mesleki konularda ki bilgileri ve tedavileri ile isminden söz ettiren Göğüs Hastalıkları Uzmanı Filiz Ünüvar Doğan, Göz Doktoru Op. Dr. Sevil Türüdü Ortopedi Doktoru Mustafa Serkan Zaimoğlu Ruh Hastalıkları Uzmanı Vahap Ozan Kotan da takdiri hak eden doktorlarımızdan.

Geçtiğimiz aylarda atanan Hastane Başhekimi Zafer Yüzüak Bölgemizin çocuğu ve gerçekten hastanenin Seydişehir? e en güzel şekilde hizmet vermesi için çabalıyor ama umarım ki yukarda yazdıklarımı bir gözden geçirir ve hastanede ki bu adaletsizliğe de dur der.

Bu arada aldığım bir duyumu göre Dahiliye doktoru Salih Kocaoğlu 15 gün süre ile geçici görevle bozkıra gönderiliyormuş!

Ahh Ahh hastayım şu hastaneye.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.